Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

lørdag 13. mars 2010

Gjesteopptreden: Hvordan ikke være en god kunde

Har du en god butikkhistorie? Har du noe du vil dele med verden? Vi tar gjerne imot gjesteopptredner! Du kan enten nå oss på Twitter @vilduhapose, legge igjen en kommentar under eller sende en mail til ingrid@prosopopeia.org.

I går handlet innlegget til Nina om hvordan du kan bli en flinkiskunde. I dag presenterer Geir hvordan du kan bli det stikk motsatte.

For de uvitende så har jeg jobba på Rimi før og en kveld mens jeg satt og kjeda meg i kassa fikk jeg en åpenbaring, så jeg skreiv det ned. Når jeg en dag bladde meg gjennom all skiten jeg hadde fant jeg disse notatene og måtte le litt for meg sjøl. Nå deler jeg denne skatten med omverdenen:

Ti punkter som kan gjøre handleturen morsommere for deg som handler (men ikke for oss som jobber der)

10. Følg etter en av de ansatte og gi dem noia. Stirr gjerne lenge nok til at de føler at de må gjemme seg på lageret.

09. Gå til kassa med to traller fulle med mat. Når kassereren har slått igjennom alle varene og går på kontoret for å hente de 20 pakkene med røykeplaster du skulle ha, forsvinner du lydløst og legger igjen en forhåndsskrevet lapp som forklarer at du måtte dra tilbake til fremtiden.

08. Lek gjemsel med tilfeldige unger som er med foreldrene sine på handletur. Vær den mest barnslige.

07. Knus en sixpack med øl, type glass. Si det var med vilje. Løp deretter som faen ut av butikken.

06. Finn ut hvordan callingsystemet fungerer og rop opp deg selv. Etterpå spør du hva for slags syke folk som jobber her som "lar alle bruke callingen som en jævla personlig ropert!"

05. Framfør Team Antonsen-sketsjer for de andre kundene. Klarer du å framføre nederlender-sketsjen 6 ganger før du blir kasta ut, krev å få komme inn igjen for å motta applaus. Det har du faen meg fortjent.

04. Smak på alt i hele butikken. Begynn på A og fortsett alfabetisk. (Ja, dette inkluderer både vaskepulver, blomsterjord og Libresse).

03. Diskutér med sjefen hvorfor du er mer skikka til å være sjef for butikken enn han/henne. Gestikulér som en gal med hendene.

02. Start meitemarkfarm i fruktavdelinga. Forklar at du kommer til å navngi dem etter de ansatte.

01. Kom etter 20:00 og prøv å kjøpe øl. Sleng ut konspirasjonsteorier når de nekter å selge det til deg. Mer enn 0,7 i promille når stuntet bli utført gir ekstrapoeng.

6 kommentarer:

 1. HaHa, den skal jeg prøve du!

  SvarSlett
 2. Haha, herlig...

  Forresten, om du virkelig har tenkt å være drittsekk, så må gjerne punkt 9 legges til rett før stengetid, slik at den ansatte må legge alle varene tilbake igjen...

  SvarSlett
 3. hahahahaah! fantastisk

  SvarSlett
 4. Tenker denne passer inn her, for de av dere som ikke har sett den: http://static.funnyjunk.com/pictures/banned_from_k_mart13.jpg

  SvarSlett
 5. da jeg var ti år gammel, dro mamma meg og en venninne med seg på storhandel på en gigantisk coop. vi kjedet oss litt, og bestemte oss for å redekorere sjappa- planter i fryseren, kubbelys i melkeskapet, melk i dyreforet, iskrem helt nederst i en banankasse og så videre. nå som jeg faktisk jobber på butikk selv får jeg bare lyst til å skrive brev og si unnskyld.

  SvarSlett