Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

lørdag 30. oktober 2010

Gjesteopptreden: Falske poser

Har du en god butikkhistorie? Har du noe du vil dele med verden? Vi tar gjerne imot gjesteopptredner! Du kan nå oss på Twitter @vilduhapose eller sende en mail til begredelig@gmail.com.

Denne historien kommer fra Eva Ceclie som har jobbet halvannet år på ICA.

Når man jobber i matbutikk møter man ganske mange spesielle kunder. Et eksempel på det er en av våre stamkunder, som kjennetegnes ved at han bare har en halv brille på seg, pluss lukten av han som kan kjennes mange meter unna. Han kjøper seg alltid en flaske med cola og en sjokolade, og hver eneste gang, uansett om jeg har gitt han pose eller ikke, så strekker han seg over kassa for å ta en pose selv. Men han tar ikke bare en, han drar til seg fem, seks stykker, før han velger ut en av dem i midten som han putter varene sine i. Resten av posene lar han bli liggende nederst ved kassa. Ikke bare er det veldig irriterende, men jeg har også lurt på om han hadde noen spesiell grunn til å gjøre det, så her om dagen fant jeg ut at jeg var nødt til å spørre:

Jeg: Trenger du mer enn en pose til det der?
Han: Neida, bare en!
Jeg: Å ja... Hvorfor tar du så mange da?
Han: Det er noe feil med dem, skjønner du.
Jeg: Hæ? Er det noe feil med posene?
Han: Ja! Noen er ekte, og noen er flaske...
Jeg: Falske mener du?
Han: Ja, nettopp! Jeg har merket det mange ganger!
Jeg: Å ja... Skjønner...

Så der har vi forklaringen! Falske poser er jo ikke bra.

9 kommentarer:

 1. Hahahah, han der må jo ha en skrue løs.... Det der er ikke normal oppførsel!

  SvarSlett
 2. Stilig! En egen liten insanething som shopper i DIN butikk! Trodde slike bare fantes på film og i amerika! :D

  SvarSlett
 3. Huffda. Han er ikke frisk, stakkar.

  SvarSlett
 4. Tvangstanker kanskje? :P haha

  SvarSlett
 5. FALSKE POSA? hahahaha da har æ hørt det også

  SvarSlett
 6. trist at han tar alle de ekte posene:(

  SvarSlett
 7. Det var første gang min barnebarn kom til meg og betrodde hennes kamp med oral og kjønnsherpes og hennes selvdestruktive tanker.

  Et gapende vakuum av frykt og kjærlighet åpnet inni meg. Jeg visste hvordan det føltes for henne å være i en slik situasjon. Men etter å ha hørt hvordan noen jeg elsket så kjært, har jeg ikke noe annet valg enn å love henne hjelp. Jeg ønsket å hjelpe på alle mulige måter. Jeg søkte råd hos en gammel og erfaren sykepleier som jeg har kjent for å takle naturlige urter fordi jeg trodde på naturen. Etter å ha hørt fra meg smilte hun og før jeg kunne si et ord til, svarte hun meg at det er kur, men naturlige urter. Jeg bryr meg ikke så lenge barnet mitt er kurert! Jeg ropte. Hun fortalte meg om en lege i Afrika som har kurert folk av herpes. Hun ga meg e-posten hans drutuherbalcure@gmail.com, jeg kontaktet ham umiddelbart og bestilte deretter medisin til barnet mitt som han sendte via UPS-budet til meg. Datteren min begynte med medisiner og dagen etter ble magesårene fysisk legende, og hun fortalte meg at det fungerte, og i løpet av fire uker vitnet hun for meg at hun ble kurert! Jeg har alltid trodd at naturen har kur mot sykdommer, og jeg er glad for å kunne fortelle alle om at barnet mitt er kurert.

  Seks måneder senere gikk vi for en ny test for å være sikker, og her er resultatet,

  Seks måneder etter medisiner;

  Hsv1 & 2 testresultatene hennes;

  Igm - 1,49

  IgG - 0,36

  Hun har ingen symptomer igjen og har gått lykkelig videre og er nå i et seriøst forhold med forloveden sin

  SvarSlett