Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

mandag 21. november 2011

Min Kamp

Det er veldig, veldig lenge siden jeg publiserte forrige innlegg. Jeg har fått med meg at mange av de såkalte "toppbloggerne" her til lands unner seg en aldri så liten "bloggpause" nå og da. Slike pauser varer neppe lenger enn to-tre dager, ettersom superbloggerne tross alt tjener penger på å holde herlighetene i live.

Min "bloggpause" har vart i nøyaktig fem måneder. Det har sin forklaring.

En eller annen gang i sommer, jeg vet ikke helt når, begynte jeg å hate jobben min. En liten spire av misnøye hadde plutselig vokst til en diger, stikkende kaktus. Jeg var drittlei. Drittlei av kundene, drittlei av å sitte i kassa, drittlei av den ulende panteautomaten og den iskalde melkekjøla. Jeg sluttet å være hyggelig mot kundene, jeg sluttet å bry meg om hvordan butikken så ut. Jeg ga blanke i hele denne bloggen også. Det skjedde jo aldri noe spennende på jobb uansett.

Hyggelige og blide Rimi-Line var som sunket i jorden. I stedet var det en mørkhåret og ekstra surgeipet versjon av Siv Jensen som satt i kassa. "Har det vært en lang dag, eller?", sa en smilende tirsdagskunde til det miserable trynet mitt. Vakta mi hadde startet for nøyaktig fem minutter siden. Natten i forveien hadde jeg ligget våken og grudd meg til arbeidsøkta som ventet på meg dagen etter. En diger orm av misnøye og hat lå og buktet seg i magen min. Jeg begynte å fantasere om en hverdag uten Rimi. Kanskje jeg kunne skaffe meg en jobb hvor jeg fikk gjøre noe gøy? Kanskje noe studierelevant, til og med? Tenk om jeg kunne få betalt for å skrive!

Langt inne i min egen fantasi leverte jeg oppsigelsen i august. Jeg markerte min aller siste arbeidsdag i kalenderen - "Ferdig på Rimi FOR GODT!" - og telte timene til jeg kunne forlate butikken uten å vende tilbake.

*

Det var en enorm lettelse å slenge uniformen i vaskemaskina, vel vitende om at jeg aldri igjen skulle ta den på meg. Det var uhorvelig deilig å våkne av meg selv hver eneste lørdag, i stedet for å slite meg opp klokka halv seks annenhver uke. Det var behagelig å legge seg mandag kveld, vel vitende om at slemme-Rimi ikke ventet på meg dagen etter. Jeg hadde fri. Fri, fri, fri. FRI.

Det er forbanna kjedelig å ha fri. Det er særdeles lite lønnsomt å ha fri. Da jeg mottok min siste lønning fra Rimi forsto jeg at det kom til å bli en knipen høst. Med mindre jeg fant meg en ny jobb, da. Og selvfølgelig skulle jeg finne meg en ny jobb! Null problem!

For å gjøre en lang og traurig historie kort - jeg har ikke fått meg noen ny jobb. Det er faktisk ikke så enkelt som man skulle tro. Uttrykket "fattig student" har definitivt fått en ny betydning for meg. For å si det på en pen og pyntelig måte; jeg er lutfattig. Og jeg er ufattelig lei av å sitte hjemme og glo i veggen. Dessuten - når man gang på gang får avslag på jobbsøknader man har arbeidet lenge med, er det ikke så lett å holde motivasjonen oppe.

En onsdagskveld jeg satt foran TV-en og følte meg mislykket, dukket en viss reklamefilm opp på skjermen. Reklamen for den nye og "nyttige" telefonappen Rimi Pluss, som ble lansert for en liten måned siden. Jeg har selvfølgelig lastet ned denne appen for lenge siden og synes ærlig talt den er temmelig ubrukelig, men likevel fikk synet av reklamefilmen meg til å bli varm om hjertet. (Filmen kan sees her for de spesielt interesserte).

Resten av reklamepausen ble jeg sittende og tenke. Jeg innså at jeg, mot alle odds, faktisk savnet Rimi-livet. Jeg savnet den gigantiske uniformbuksa og den lefsete, lyseblå fleecegenseren. Jeg savnet kundene, melkekjøla, rydding i butikkhyllene og - ja, faktisk - den mindre trivelige panteautomaten. Hvorfor hadde jeg funnet på noe så tåpelig som å forlate den trygge og fine arbeidsplassen min? Resolutt tok jeg opp mobiltelefonen, slo nummeret til min tidligere sjef og tryglet ham om lov til å komme tilbake. Heldigvis var han ikke vond å be. Nå er jeg tilbake i kassa, tilbake der jeg hører hjemme - et hjem jeg aldri skal forlate igjen.


(Rask oversettelse av de to klisjéfylte avsnittene ovenfor: Jeg er jævlig blakk. Klarer ikke å skaffe meg noen ny jobb, til tross for iherdig innsats. Har spurt eks-sjefen min om jeg får lov til å jobbe litt i jula. Det sa han ja til. Torsdag i forrige uke kickstartet jeg julesesongen med seks timer i kassa. Det var ganske hyggelig. Faktisk. Særlig når jeg kan lene meg tilbake og tenke på at jeg tjener penger på å sitte der).


Med andre ord er bloggen vekket til live, og denne gangen har skribenten friskt mot. Snart ringer julen inn, og én ting er sikkert og visst - det blir ingen jul uten sure, grinete og vrange kunder.

Det er nesten så jeg gleder meg.

37 kommentarer:

 1. ENDELIG er du tilbake!!!!!!!! Savner alle de morsomme historiene :D JIPPI :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

   1) Kjærlighet Spells
   2) tapt kjærlighet Spells
   3) Skilsmisse Spells
   4) Ekteskap Spells
   5) Binding Stave.
   6) Breakup Spells
   7) forvise en fortid Lover
   8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
   9) ønsker å tilfredsstille din elsker
   Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
   gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

   Slett
 2. Hehe! Velkommen tilbake :) Noen ganger er en pause alt som trengs. ... og når jeg er lei jobben min pleier jeg å tenke på hvor mye annet rart jeg ville vært villig til å bruke dagen min på for 700-800 kroner i lomma. I så godt som alle tilfeller er å kjede seg på jobb absolutt bedre enn de andre tingene jeg kommer på. :P

  SvarSlett
 3. Herlig!!
  Er drittlei å sitte på kontor til tider..
  Da pleier jeg å drømme om at jeg skal
  begynne å jobbe i kassa på Kiwi..
  Det er bare fordi Kiwi er nærmest:-)

  SvarSlett
 4. Hurra, hurra, hurra! :D Nevnte denne bloggen til venninna mi bare for et par dager siden, faktisk.. at jeg savna den. :) Har jo lært så mye, og HVER gang jeg er i butikken så husker jeg på å ta brusflaskene først. :p

  Jeg håper du finner lykken nå. Jeg tror vi har ulike perioder i livet, jeg. For min del betyr det at jeg elsker jobben min nå, men at jeg på ingen måte er trygg på at jeg skal være der resten av livet. Man forandrer seg med årene. :)

  Men lykke til, og jeg gleder meg til å lese mer!

  Og en siste ting: så tøft av deg å beskrive dette så ærlig og rett frem. Herlig!

  SvarSlett
 5. Det var jammen bra at du fant tilbake til Rimi igjen. Ellers hadde det vel ikke blitt noe mer av denne bloggen. Jeg har savnet den. Nå gleder jeg meg til mange nye morsomme historier.

  Cecilie

  SvarSlett
 6. Jippi! Gleder meg til å følge med videre. Du gjør at kassadamene er lettere å se. På ordentlig.

  SvarSlett
 7. Hurra! Så godt å se at du er tilbake! : )
  Jeg har også et elsk-hat-forhold til Rimi-jobben min, men jeg er mest glad i den. Tror jeg.

  SvarSlett
 8. yes! Gleder meg til å høre om alle de stressa julemat-handlerne :)

  SvarSlett
 9. Velkommen tilbake! Jeg har nettopp funnet bloggen din, men har allerede lest alt du har skrevet. Du burde jo gi ut bok, du skriver utrolig bra!! ;D

  SvarSlett
 10. Utrolig treffende tittel! Og jeg tror jeg vant igjen, gitt. Rimi er i ditt hjerte, Line, og det vil det alltid være.

  SvarSlett
 11. Livet som jobbsøker er slett ikke noe å trakte etter. Jeg jobber som ekstrahjelp i blomsterbutikk selv om jeg har en mastergrad i bioteknologi. Men jeg klarer virkelig ikke å grave opp en relevant jobb. Så da får dårlig jobb være bedre enn ingen jobb, enn så lenge. Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 12. Du skriver utrolig bra! Fengende, lett og morsomt. Kanskje skriving kan være en inntektskilde for deg? Lykke til :-)

  SvarSlett
 13. Fantastisk innlegg ^^ Får en drittlei "kassadame" som meg selv til å se litt lysere på jobben. Takk :)

  SvarSlett
 14. Godt å se du er tilbake, elsker å lese innleggene her! Har selv jobbet i Rema i 3 år, sa opp nå i sommer og vil aldri tilbake, aldri møte kunder igjen! Var arbeidsledig i 3mnd, stooorkoste meg, og er nå regionsleder for et nettsted og tjener dobbelt så mye som i mine Remadager. Du kan fremdeles komme deg ut og finne noe bedre:)

  SvarSlett
 15. Så flott at du valgte å fortsette på Rimi! Begynte å lure på om du hadde sluttet å blogge.. Liker bloggen din så utrolig godt, og ble så glad da jeg så et nytt inlegg der!
  Stå på. Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være til tider med masete, sure kunder og ulende panteautomater.
  Velkommen tilbake :)

  SvarSlett
 16. Nå fant jeg bloggen din via Cecilie! Jeg håper du skriver masse i jula, jeg kjenner mange som jobber i dagligvare, og de har definitivt de BESTE historiene! :)

  SvarSlett
 17. Dette er første gang jeg er innom bloggen din, og dette er første innlegget jeg leser. Ser jeg har gått glipp av noe stort, og glad for at du er tilbake så jeg kan følge deg nå iallefall :)

  SvarSlett
 18. "Din kasserer Eirin ønsker deg velkommen tilbake til en hyggelig handel" stod det på kvitteringen jeg fikk på Meny Bergen Storsenter på mandag ettermiddag. Jo, takk for det. Jeg kommer gjerne tilbake. Opplevelsen av å handle i denne butikken var fantastisk. God service fra begynnelse til slutt! Eirin, som denne utrolig smilende, hyggelige kassererens navn var, gjorde en særdeles god jobb med vareplassering på kassabåndet. Dette er små ting som ellers kan irritere meg ganske mye. Det er ikke noe kjekt å komme hjem til guacamole og soppstuing når meningen var å kjøpe avocado og kantareller. Jeg vil takke Eirin for en hyggelig handel! Hadde bare flere kasserere vært som henne...

  SvarSlett
 19. YEEEEEI, ENDELIG!
  Har venta så lenge, og dette ble den beste julegaven i år! (No pressure;))

  SvarSlett
 20. Godt å se at det ordnet seg. Denne bloggen er bare fantstisk!!! Du skriver helt supert!

  SvarSlett
 21. Nei så bra! Hjelper en litt lei Spar ansatt (med POST I BUTIKK </3) å høre slikt! Jeg gleder meg til å lese i julen, da jeg selv skal jobbe selveste julaften for andre år på rad. Julaften er den dagen de sureste, mest gnitne, og de med dårligst tid samler seg i butikken 10 minutter før stengetid.

  SvarSlett
 22. Hurra. Har nettopp oppdaget bloggen. Så bra at du er tilbake:)

  SvarSlett
 23. Veldig kjekt å se bloggen oppe igjen! Jobber selv i butikk, og kjenner meg igjen i den at du savnet arbeidsplassen din! det er et merkelig fenomen, men det er utrolig hva en kunde og to kan gjøre :D Lykke til videre, og keep up the good work!

  SvarSlett
 24. Jeg har lest alle innleggene her på bloggen, og ler like godt hver gang. Ikke minst, kjenner jeg meg igjen i mange av innleggene da jeg selv jobber i matbutikk.

  Håper du snart begynner å skrive igjen! =)

  SvarSlett
 25. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

  1) Kjærlighet Spells
  2) tapt kjærlighet Spells
  3) Skilsmisse Spells
  4) Ekteskap Spells
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) forvise en fortid Lover
  8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
  9) ønsker å tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
  gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvarSlett
 26. Jeg er så spent, mitt brudte Ekteskap er blitt restaurert og mannen min er tilbake etter en oppbrudd. Etter 3 års ekteskap har jeg og min mann vært i ett strid eller den andre til endelig forlatt og flyttet til Storbritannia for å være med en annen kvinne Jeg følte at livet mitt var over, og barna mine trodde de aldri ville se faren sin igjen. Jeg prøvde å være sterk bare for barna, men jeg kunne ikke kontrollere smerter som plager hjertet mitt, hjertet mitt var fylt av sorger og smerter fordi jeg var veldig forelsket i mannen min. Hver dag og natt tenker jeg på ham og alltid ønsker at han ville komme tilbake til meg, jeg var veldig opprørt og jeg trengte hjelp, så jeg søkte etter hjelp på nettet, og jeg kom over et nettsted som foreslo at Priest kan hjelpe deg med å komme raskt tilbake. Så følte jeg at jeg skulle prøve. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde det da han gjorde (Love spell) for meg. 28 timer senere ringte mannen min meg og fortalte meg at jeg savner henne og barna så mye, så utrolig! Så det var hvordan han kom tilbake samme dag, med mye kjærlighet og glede, og jeg ba om unnskyldning for hans feil og for smerten jeg forårsaket meg selv og barna. Så fra den dagen var vårt ekteskap nå sterkere enn det det var før, alt takk til presten. han er så kraftig, og jeg bestemte meg for å dele historien min på internett som ekte prestedøm og kraftig stavekaster som jeg alltid vil be for å leve lenge for å hjelpe sine barn i trøbbel, hvis du er her og du trenger din Ex-tilbake eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråter lenger, ta kontakt med denne kraftige stavekassen nå for all slags problem du har. Her er hans kontakt: Send ham på: poderoso1sacerdotetemplo@gmail.com

  SvarSlett
 27. Jeg gråt og suget dag og natt, til det ble så ille at jeg ikke kunne bære den lenger. og jeg reiste ut til folk som kan hjelpe, jeg hitted på den virkelige tingen, og det er Dr Ilekhojie. Jeg ga nesten opp med å prøve å få min Ex Ektemann tilbake og ha en fornøyd familie igjen. Jeg hadde prøvd det hele jeg visste, og med staver, velsignelser og ekstraordinære magiske krefter gjort, og straks etter 2 dager kom min ex Ektemann tilbake til meg og han var straffet for alt han gjorde.
  Og nå er livet mitt balansert og jeg er glad igjen. Han ga en god tjeneste, og jeg tror ikke folk hadde kjent om Dr Ilekhojie tempel og hans magiske krefter. Du er diamant i grovt takk Dr Ilekhojie Du er talentfull og du gir deg så fritt som du gjorde med meg. Takk for at du vevet dine magiske kjærlighetsformål for meg. Min mann er tilbake til meg akkurat som det var da vi først møtte .. fra dypet av min sjel! Jeg er utrolig glad nå. Takk og Gud velsigne deg så mye herre. nå er mannen min tilbake til meg bare i 48 timer, som du har sagt det ... og jeg er fullt belønnet. Mange takknemlighet. Her er Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

  SvarSlett
 28. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlett
 29. Mitt navn er Jennifer Woodward, og jeg er fra Canada. her er mitt korte vitnesbyrd om hvordan jeg fikk kjærligheten tilbake ... Etter 5 års ekteskap kom jeg og mannen min i krangel til han endelig forlot meg og flyttet til California med en annen kvinne. Jeg følte at livet mitt var over, og barna mine trodde de aldri ville få se flaggermusen igjen. Jeg prøvde å være sterk bare for barn, men jeg kunne ikke kontrollere smerten som plaget hjertet mitt, hjertet mitt var fylt av sorg og smerte, fordi jeg var virkelig forelsket i mannen min. Hver dag og natt tenker jeg på ham og vil alltid at han skal komme tilbake til meg, jeg var veldig lei meg og jeg trengte hjelp, så jeg så etter hjelp på nettet og kom over et nettsted som tilbød Dr. OGBOKO. kan hjelpe meg med å få mannen min tilbake med sin erfaring og veiledning fra ham. Jeg følte at jeg måtte prøve. Jeg kontaktet ham, og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg gjorde det. Jeg tok det også med meg. 48 timer senere ringte mannen min virkelig og sa at han savner meg og barna så mye, og han lovte aldri å forlate meg og barna igjen, så fantastisk !! Slik kom han tilbake med mye kjærlighet og glede, og han unnskyldte seg for feilen de él og for. Da, fra den dagen av, ble ekteskapet vårt sterkere enn før, alt takket være Dr. OGBOKO. han er så mektig, og jeg bestemte meg for å dele historien min på nettet at Dr. OGBOKO er en ekte og mektig tryllekunstner som jeg alltid vil be om å få leve lenge for å hjelpe barna mine i vanskelige tider hvis du er her og du trenger din eks tilbake eller mannen din har flyttet sammen med en annen kvinne, ikke gråt lenger, vende deg til denne mektige mannen og spør
  nedenfor - kontaktinformasjonen hans ...
  E -post: spellcasterogboko@gmail.com

  SvarSlett
 30. AUTENTISK KJÆRLIGHET STATVER VERKENE PÅ 48 TIMER
  Jeg er Denis Zvonimir OG jeg fikk tilbake kjæresten min ved hjelp av DR ISIKOLO Via WhatsApp: +2348133261196. Jeg så folk skrive vitnesbyrd om trolldommen de ble velsignet med, og av hvem vil jeg også si min. Det er også med disse vitnesbyrdene jeg møtte Dr Isikolo og kontaktet ham for å bringe eksen min Katrina tilbake til meg slik at vi kunne tilbringe ferien sammen, siden vi har brutt opp i noen måneder og hjertet mitt har ikke vært det samme. Jeg elsker denne kvinnen av hele mitt hjerte. Med hjelp fra doktor Isikolo kom eksen min tilbake til meg i løpet av 48 timer etter at jeg overholdt og gjorde det han krevde at jeg skulle gjøre. Kjærligheten og lykken ble gjenopprettet og hun elsker meg nå jo mer det er veldig ekte. Jeg ble også sjokkert og kunne ikke tro at det faktisk virket. Jeg vil fortelle deg å kontakte denne mannen hvis du ønsker å ha din kjære tilbake til deg med raske resultater på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp +2348133261196.

  SvarSlett
 31. Hei, jeg heter Nira Shalom, og jeg vil dele den gode nyheten om hvordan jeg fikk min eks-kjærlighet tilbake med verden. Jeg ble knust da kjærligheten min forlot meg for en annen jente forrige måned. Imidlertid introduserte en venn meg for Baba Wale da Wiseman, den store budbringeren. Jeg fortalte om problemet mitt til Baba Wale, og forklarte hvordan min eks-kjærlighet forlot meg og hvordan jeg trengte en jobb i et stort selskap. Han forsikret meg om at jeg hadde kommet til rett sted, hvor jeg ville få hjertens lyst uten bivirkninger. Han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og etter å ha fulgt instruksjonene hans, ringte min kjære meg i løpet av de neste 2 dagene og ba om unnskyldning for å ha forlatt meg før. En uke senere innkalte ønsket firma meg til intervju for stillingen som veileder. Jeg er henrykt over å dele med verden hvordan Baba Wale hjalp meg med å oppfylle mitt hjertes ønske. Baba Wale er en spesialist på alle slags trollformler og god magi. Hvis du trenger noen form for hjelp, vennligst kontakt Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551
  Takk meg senere!

  SvarSlett