Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

fredag 6. januar 2012

Baguetter til besvær


Jeg beklager at dette innlegget kommer ulovlig seint. Grunnen til det er, ironisk nok, at jeg har jobbet så mye i det siste at skriving har kommet i bakerste rekke. Jeg lover å være en bedre blogger i 2012. Og forresten - tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg! :)


"Noen er flinke til å male, tegne og brodere. Andre er flinke til å danse, turne eller spille fotball. Noen er gode i matte, mens noen er musikalske. Jeg er ikke spesielt begavet innenfor disse områdene, tvert i mot, men én ting er jeg usedvanlig flink til. Å være kassadame er min store spesialitet. Samfunnet hadde omtrent ikke fungert uten meg og mine kolleger rundt om i landet. Alle vet at nordmenn går av skaftet dersom muligheten til å handle forsvinner. Dessuten tjener man faktisk penger på å jobbe i butikk. En liten, men særdeles viktig detalj det er overraskende enkelt å glemme."

Det er viktig å motivere seg selv til å sette pris på jobben sin. Ettersom jeg har vært gjennom en lengre "butikkdepresjon", trenger jeg ekstra hjelp til å komme meg på beina. Derfor har jeg, som dere kan se, skrevet en liten tekst for å få tilbake gløden. Det er litt sørgelig å tenke på at noe av det jeg duger best til, er å sitte i kassa og slå inn varer, men det kunne tross alt vært verre.

Med andre ord er jeg inne i en hard og krevende fase for tiden. "Dette er morsomt og utrolig givende", sier jeg til meg selv flere ganger i løpet av en arbeidsøkt - med vekslende resultater. Det er nemlig enkelte som forsøker å lage riper i lakken i mitt lille motivasjonsprosjekt.

Fredag kveld er ikke det festligste tidspunktet å være på jobb. For det første føler man at en stor prosent helgekos går tapt, og for det andre er butikken fullstappet med desperate kunder som har lyst til å komme seg hjem til NRK-gullrekka fortest mulig.

Denne fredagen er intet unntak. Jeg sitter i kassa og forsøker å bevege armene i turbofart for å gjøre kundene fornøyde. Av og til taster jeg inn feil løsvektskode, men jeg ordner raskt opp i rotet slik at det ikke blir kø. Jeg presterer å spørre en 71-årgang om å vise legitimasjon, og da han tar av seg lua og viser fram sine gråaktige hårstrå, rødmer jeg som en forelsket tenåring. Men mannen bare ler, og takker for et hyggelig kompliment. Fredagsrush og diverse klumsete handlinger tatt i betraktning, er dette en ålreit vakt. Slike trivelige stunder varer imidlertid ikke lenge når man arbeider i butikk.

En mann slenger varene sine på disken. Han skal ikke storhandle denne fredagen. To bokser tunfisk, et halvgrovt rundstykke og to baguetter. Jeg slår inn varene hans mens jeg kikker på den voksende kundekøen i øyekroken. Nå gjelder det å jobbe ekstra raskt.

Jeg: Det blir 54,50.
Herr Baguette: Eh... jeg har bare med meg femti kroner.
Jeg: Ja, OK... vil du fjerne en vare, kanskje?
Herr Baguette: Ja, jeg vil ta vekk... de to baguettene.

Jeg kikker bort på baguettene, som selvfølgelig er plassert i samme plastpose som det halvgrove rundstykket. Det sier seg selv at jeg ikke kan ta baguettene ut av posen med hendene, ettersom håndhygienen ikke er på topp etter tre timer i kassa. Da vil baguettene regnes som svinn, dvs. søppel, og jeg vil selvfølgelig unngå slike unødvendigheter. Dermed kikker jeg meg desperat rundt etter et par plasthansker, til tross for at det sjelden ligger slike nyttigheter i kasseområdet. Imidlertid finner jeg en rull plastposer. På et særdeles pent og hygienisk vis trer jeg en plastpose rundt min egen hånd, før jeg napper ut de to baguettene og legger dem i en egen pose. Deretter roper jeg på returnøkkelen, som jeg trenger for å fjerne brødvarene fra kjøpet. Kollegaen min kaster nøkkelen til meg, jeg strekker meg opp fra stolen og tar den i mot med høyre hånd - selv om jeg er veldig venstrehendt. Touché! Nå er jeg klar til å gjøre meg ferdig med Herr Baguette. Eller...?

Jeg: Ja, skal vi se. Nå blir det 41, 50.
Herr Baguette: Greit.

Han rekker meg femtilappen sin, som er av det krøllete slaget. Mens jeg strever med å lirke seddelen inn i den kranglete cashguard-maskina, kommer kollegaen min forbi og napper til seg returnøkkelen igjen. Jeg mumler til ham at han må åpne en kasse til, for køen bak Herr Baguette begynner å bli faretruende lang. Cashguarden godtar femtilappen til slutt, og jeg kan endelig sette meg opp og forberede meg på neste kunde. Herr Baguette vil det annerledes.

Herr Baguette: Vent litt! Jeg vil ta tilbake den ene baguetten! Fjern en tunfiskboks!

Mens jeg fomlet med femtilappen, har Herr Baguette åpenbart regnet ut at pengene hans kan rekke til en baguette likevel. Dessverre har jeg allerede puttet penger i cashguarden, noe som innebærer et slags "point of no return" i butikksammenheng. Nå kan jeg ikke gjøre retur på Herr Baguettes varer uten å annulere hele kjøpet og starte på nytt. Dette betyr at jeg må rope på returnøkkelen igjen. Det er lang kø i to kasser, og jeg begynner å svette på ryggen. Damen bak Herr Baguette sukker oppgitt.

Jeg: Eh... i så fall må jeg faktisk annulere hele kjøpet ditt. Det går ikke an å-
Herr Baguette: HVA?!

Jeg prøver å forklare Herr Baguette hvordan cashguarden fungerer. Note to self: Folk som ikke jobber i butikk, forstår som regel ikke noe som helst av slike forklaringer. Herr Baguette har allerede lagt varene sine ned i en Rimi-pose.

Jeg: Beklager, men du er dessverre nødt til å gi meg varene dine slik at jeg kan slå dem inn på nytt.
Herr Baguette: Nei! I så fall vil jeg ha tilbake pengene mine først!
Jeg: Selvfølgelig. De vil automatisk komme ut av cashguarden når jeg annulerer kjøpet.

Herr Baguette ser på meg med en skeptisk mine. Køen bak ham blir stadig tettere. Endelig får jeg returnøkkelen tilbake, jeg annulerer kjøpet og Herr Baguette får tilbake den krøllete femtilappen sin. Motvillig legger han varene sine tilbake på disken. Jeg slår dem inn på nytt, men passer på å hoppe over en av tunfiskboksene. Deretter fester jeg en ny plastpose rundt hånda og legger en av baguettene tilbake på disken. Jeg gjør meg klar til å dytte den superkrøllete femtilappen inn i cashguarden for andre gang, men blir igjen avbrutt av Herr Baguette.

Herr Baguette: Vent litt... jeg tror jeg vil bytte ut den andre tunfiskboksen også.
Jeg (sliten): Jaha?
Herr Baguette: Jah. Med den siste baguetten.
SURPRISE.

Det er veldig sjelden jeg tillater meg å være småfrekk mot kundene. Denne fredagen bryter jeg mitt eget prinsipp. Begeret renner over.

Jeg: Jeg håper du vet at du lager en gigantisk kø her nå?
Herr Baguette: Men du må gjøre som jeg sier likevel! DETTE ER JOBBEN DIN!

Herr Baguette har sikkert rett. Jobben min er, banalt sett, å gjøre som kundene sier. Dessverre er jeg ingen robot man kan kommandere hit og dit, særlig ikke midt i rushtiden. Det er mitt ansvar å passe på at også kundene som står i kø er fornøyde. Ingen av kundene som står i køen bak Herr Baguette er spesielt blide akkurat nå. Herr Baguette selv er heller ikke fornøyd, og han insinuerer at det hele er min feil. Jeg har lyst til å skrike til ham at han kan drite i de forbaska baguettene og komme seg ut av butikken, men holder selvfølgelig kjeft. Istedet svelger jeg stoltheten min og gjør som Herr Baguette sier. Med returnøkkelen fjerner jeg tunfiskboksen, slår inn den siste baguetten og skviser femtilappen inn i cashguarden. Herr Baguette er fortsatt sint, men tar i mot kvitteringen og forlater butikken med mørke øyne. Jeg vender blikket mot neste kunde.

Jeg: Beklager så mye, det var ikke meningen at du skulle vente i en evighet!
Dame: Det går bra. Jeg så jo at dette ikke var din feil.

Støttende kunder til tross - jeg fikk meg en skikkelig motivasjonsknekk etter ekspederingen av Herr Baguette. De siste timene på jobb gikk fryktelig sakte. Jeg er ikke kvitt butikksyken min, og det kommer nok til å ta en stund før jeg er helt frisk. Men jeg forsøker å trøste meg selv med at jeg forhåpentligvis ikke kommer til å sitte i kassa resten av livet. Og motivasjonsteksten skal jeg printe ut og legge i lomma på uniformen.

(Dessuten er det vel en viss sjanse for at jeg blir litt friskere når den neste lønningen tikker inn på kontoen min).

108 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

   1) Kjærlighet Spells
   2) tapt kjærlighet Spells
   3) Skilsmisse Spells
   4) Ekteskap Spells
   5) Binding Stave.
   6) Breakup Spells
   7) forvise en fortid Lover
   8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
   9) ønsker å tilfredsstille din elsker
   Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
   gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

   Slett
 2. Men å spørre noen over 35 om legitimasjon, jeg skal si deg det virker til din fordel!!! Så tenkt heller på ham du gledet!

  SvarSlett
 3. Du burde få et diplom for å ikke fly på Herr Baguette. Det mener jeg. :)

  SvarSlett
 4. Herrejesus, du har tålmodigheten til en engel og det antagelig rett før Märtha slår på tråden :)

  SvarSlett
 5. Baguettemannen = møkkamann. Du har min fulle sympati.

  Jeg skulle ønske de ansatte på min nærbutikk spurte meg om leg en gang i blant, om så bare for å være hyggelige. Det hadde vært en vakker gest!

  SvarSlett
 6. Føler med deg. Et lite tips på veien: Sett på skjermspareren og før kunder med mindre sosiale antenner mekanisk gjennom. Legg de kjipe opplevelsene bak deg og fokuser utelukkende på de hyggelige.

  SvarSlett
 7. For en frustrerende kunde! Jeg blir provosert bare av å lese dette. Hvem ønsker egentlig å gjøre det vanskelig for seg selv og andre?

  Jeg har ofte hatt kunder som ikke kjenner til kassas begrensninger, og når de foreslår noe som krever mye om og men, synes de det blir så kronglete at de endrer mening, mer eller mindre fornøyde. Det er ikke meningen å ikke gi kundene det de vil ha, men det er ikke alt som lar seg gjennomføre på en praktisk og effektiv måte.

  SvarSlett
 8. For en tulling! At du hadde så mye tålmodighet fatter jeg ikke engang.

  SvarSlett
 9. Alle burde hatt en obligatorisk tid bak kassen i løpet av livet. Da hadde kanskje flere folk lært seg å være høflige kunder og skjønt at vi bak kassen ikke er magikere...

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig! Jeg har alltid lyst til å svare "Ja la meg bare finne tryllestaven min her, skal vi se...." når kunder ber om helt uoppnåelige ting.

   Slett
 10. Hei, her på kiwi er det bare å presse "korr siste" så spretter lappene ut av cashguarden igjen. Prøvd det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan også gå inn der hvor du kan "veksle" i cashguarden. Der er det også en knapp som heter "Angre" og da spytter den ut pengene igjen.

   Utrolig at du gadd herr.Baguett. Jeg hadde bedt han ta en stille bolle og forlate butikken! På en pen måte selvfølgelig (;

   Slett
 11. Uff,for en drittkunde! Jobber selv på Felleskjøpet og det blir jo ikke akkurat det samme som en matbutikk, men... Noen kunder er virkelig ufordragelige. En får prøve å ta med seg de positive opplevelsene! Stå på, regner med lønninga kommer til å bli en motivasjon ;)

  SvarSlett
 12. Anonym: Det er nok dessverre ulike kassesystemer fra butikk til butikk. Vi har også en korriger-knapp, men hvis pengene er lagt i maskina er det lite som nytter. Rimi har et veldig "strengt" system, antakelig av sikkerhetsmessige grunner, men av og til er dette mer til bry enn til hjelp...

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk blogg. Leser her når jeg trenger motivasjon til å gå på jobb. Så vet jeg at det ikke bare er jeg som møter på kjipe kunder i jobben! På min jobb, som også er en Kiwi går det an å gå inn på cashguard-menyen i kassa, og trykke "angre", eller at en tar på mellomkunde..da spretter pengene ut..
   Stå på! :) A.

   Slett
  2. Line! Prøv å trykke 86 spes funk!

   Slett
 13. Uff, for en vanskelig kunde! Sånne kommer heldigvis ikke hver dag :)
  Håper butikksyken din går over snart!

  SvarSlett
 14. Endelig nytt innlegg! Jeg har selv vært borti flere vanskelige kunder, selvom jeg jobber i serveringsbransjen og ikke i matbutikk. Helt utrolig hvordan folk kan oppføre seg mot oss stakkarer som prøver å gjøre alle til lags..

  SvarSlett
 15. Jeg er så innmari glad for at mine butikkdager er bak meg. Ikke fordi jeg syns det er kjipt å jobbe i butikk (jeg stortrivdes faktisk), men jeg tror jeg hadde tacklet cashguardmaskiner like bra som Optimus Prime fikser sukker i tanken.

  SvarSlett
 16. Baguettmennesker.. Min baguett-kunde brukte 3 minutter på å si ja til pose, for å så rope NEI når han fikk og deretter slengte han alle myntene sine ned i hånden min før han gikk. Vi har cashguard.. Heldigvis var kunden bak stamkunde, så vi lo sammen av det!

  SvarSlett
 17. Hahahaha. Jeg tror jeg dauer. Oppdaget denne bloggen nå. Hysterisk moro.

  SvarSlett
 18. Du skriver så fantastisk bra! Litt sånn syrlig humor. Tenker på bloggen din rett som det er når jeg ser rare kunder i den lokale dagligvarebutikken jeg bruker. Hehe...

  SvarSlett
 19. 86 spes funk får ut lappene igjen =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow! Takk! Det skal jeg prøve neste gang. :)

   Slett
 20. Denne kunden må du bare glømme,det er enkelte som aldri blir fornøyd.At kunden alltid har rett,stemmer nok ikke her.
  Stå på,du fikser dette.Du har tålmodighet som en gud.

  SvarSlett
 21. Ahahahah JEG LER. Det er nesten sånn at jeg savner butikklivet jeg har forlatt, samtidig som det igrunn ikke er det....

  SvarSlett
 22. Takk for at du blogger om det som skjer med oss hver dag :)
  Som kassadame med ti års erfaring er det både irriterende og hysterisk morsomt å lese om erfaringene dine. Jeg kjenner meg igjen på alle punkter!
  Lykke til videre, og ikke vær redd for butikksyken, den kommer og går i perioder, tro meg :D
  Frossen kjøttdeig av typen i pølse, inni kontorrekvisita er det kjipeste jeg har funnet feilplassert av kunder. Ikke lenger veldig frossen og hadde nok ligget der lenger enn jeg tør å tenke meg. Jeg var sikker på at den skulle eksplodere da jeg tok i den.
  Ellers er jo frossenpizza i kosmetikken og bakevarer/frukt/grønt i fiskefrysa også en gjenganger -.-

  SvarSlett
  Svar
  1. Eller Chips(potetgull) saman med pommes frites i frysen... Nesten logisk, men likevel ikkje...

   Slett
 23. fantastisk blogg! håper dere fortsetter å skrive snart :D

  SvarSlett
 24. Lenge siden jeg har vært her. Kost meg og lest litt bakover i bloggen din. Fortsett å skrive vær så snill :-)

  SvarSlett
 25. Herreguud som jeg kjenner meg igjen i bloggen din! Utrolig bra skrevet, fortsett!! :)

  SvarSlett
 26. Jeg hadde bedt fyren ryke til helvete og aldri komme tilbake.. Makan!
  Martin

  SvarSlett
 27. Ettersom at jeg har brukt kvelden min på Mix selv var det godt å se noen andre som har det på samme måte, kunder som bare må-ha-det!! Det ga meg ett smil om munnen å lese innlegget, kommer til å lese vider. Kanskje dele egne erfaringer om jeg føler for det ;) God helg

  SvarSlett
 28. hei, har nettopp begynt på meny.. 2 dagen min idag faktisk. Opplæring har ikke vært det helt store, hehe. Og jeg jobber til vanlig i en helt annen type butikk, hvor jeg er helt trygg på det jeg gjør.
  Men her opplever jeg ofte småflauser som at pengene ikke går inn i cashguarden, og koder er det ikke snakk om å kunne.. Og kunder presterer å fortelle deg prisen på en vare, og du får lyst til å skrike "jeg driter i prisen, jeg leter etter den jævla koden!" og køene vokser. Nei fader, er ikke bare bare å sitte i kasse, må jo ta flere nettkurs også. Holder på med mitt förste nå

  SvarSlett
 29. Wow, fantasisk bra blogg :D Jeg har jobbet på Rema i fem år, så kjenner meg igjen i alt her. Kunder er en rase for seg! Sykt mange særinger. Håper du/dere fortsetter å poste innlegg, for dette var morsomt å lese :D Du skriver på en detaljert og artig måte sånn at man lever seg inn i det :)

  Og Herr Baguette....huff. Jeg hadde dødd av irritasjon. Har hatt lignende opplevelser selv, med folk som bestemmer/ombestemmer seg ETTER at man har slått inn ting eller "slått ut" bongen. Her jeg jobber ligger det ett returkort i hver kasse så vi slipper å få noen til å komme med det til oss, men der jeg jobba før var det kun leder som hadde det. Slitsomt! Rema har ikke Cashguard da, kanskje like greit i sånne situasjoner :)

  SvarSlett
 30. Har nå brukt hele lørdagskvelden til å lese gjennom hele denne bloggen. (Jeg har et liv, men ikke i kveld.) Har sjøl jobba på butikk , en slik liten-på-strada-sak som hadde 30 000 i omsettning på en god dag om sommeren og i overtant av 2000 på en god dag på vinteren. Der jobba jeg når jeg var seksten, og hadde stor glede i å nekte folk som var eldre enn meg å kjøpe øl. Vi solgte og øl til kunder på søndager (men de hadde spesial-avtale, og fikk en isboks med tre øl i, og betalte en annen dag) Ellers fungerte jeg så vel som påklederske som psykolog.

  Dere får det iallefall til å høres gøy ut å jobbe i butikk - og det er da noe..:)

  SvarSlett
 31. http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=209892&st=0

  kundenharikkealltidrett@blogspot.com

  notalwaysright.com

  Flere lignende sider

  SvarSlett
 32. Jeg er såååå glad jeg ikke jobber i service yrket lengre...:P Hadde pådratt meg magesår og høyt blodtrykk:P

  SvarSlett
 33. Jeg kjenner til dette, ja... Men faen heller, han kunne jo brukt kortet. HELDIGVIS for meg, om slike ting oppstår, trenger jeg ikke sånn nøkkel for å returnere :b Er SÅ takknemmelig for det, hver dag!

  Huff, denne hendelsen minte meg allikevel om en hendelse jeg opplevde i dag og.. Begynte å kjefte ut en kunde. Han ble provosert av at jeg kjeftet han ut. men flink som jeg er; samtalen ble avsluttet med at han smilte og lo litt. :L

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva om han ikke HADDE kort?

   Slett
 34. Kan dere forklare meg hvorfor dere skal ha penger for pose, egentlig? :b På alle stedene (nesten) jeg har jobbet, har vi nektet å ta betalt for poser, man skal jo ikke betale for reklame...

  Men dere som spør folk om de skal ha det hver dag, har vel svaret på hvorfor dere må ha penger for det? xD (og ja, jeg vet det koster penger å produsere poser, men alikavel! xD )

  SvarSlett
  Svar
  1. Man betaler avgift for poser, og er pålagt å selge dem. Dessuten er det ikke sånn at man tjener noe på å selge poser, det handler mer om at man taper på å ikke selge poser.

   Slett
  2. Vel, nå er det faktisk sånn at den varen butikkene har størst profitt på er nettopp poser. I butikken jeg jobbet i, kostet poser 0,80 pr stk. I en eske med poser er det kanskje 100 stk? Og jeg kan si så mye som at en eske poser koster langt fra 80 kr i innkjøp! Skulle ønske jeg hadde en kilde å referere til, men dette er allment kjent blant butikkansatte. Det er også vanlig at butikker arrangerer "internkonkurranser" i bedriften, som går ut på at den kassereren som selger flest poser pr. kunde i løpet av måneden får en premie.

   Slett
 35. Herregud, jeg blir helt sjokkert av dere hele gjengen. Falt det ikke NOEN av dere inn å gi den stakkars mannen de to baguettene siden han tydeligvis trengte dem og ikke hadde annet enn en sliten femtilapp? Dere måtte vel kaste de baguettene etterpå uansett?

  SvarSlett
 36. Åå, dette var fornøyelig å lese. Jeg jobbet på bensinstasjon før og jeg føler din smerte og du har min FULLE sympati. Stå på! Du gjør en fortreffelig jobb. Du var tålmodigere enn jeg hadde vært og brukte å være. Folk er idioter. Jeg vet ikke om du gjorde det med vilje men du skrev feil i begynnelsen: du skrev to tusen og tolv. Det var litt morsomt så jeg velger å gå ut i fra du gjorde det med vilje. Også lo jeg høyt da jeg leste at du er "veldig venstrehendt". Takk! :-D

  SvarSlett
 37. Nå er det over et år siden forrige blogginnlegg. Jeg savner deg.

  SvarSlett
 38. Jeg tror svaret ble nei.

  SvarSlett
 39. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

  1) Kjærlighet Spells
  2) tapt kjærlighet Spells
  3) Skilsmisse Spells
  4) Ekteskap Spells
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) forvise en fortid Lover
  8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
  9) ønsker å tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
  gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvarSlett
 40. Hei, jeg heter Tasha, jeg gikk gjennom en artikkel og fant ut om en mann som heter Dr Pomoh. I mitt liv trodde jeg aldri det var slik ting som åndelig forbønnelse. Problemet mitt startet åtte måneder tilbake da farene til barna mine begynte å sette opp en merkelig oppførsel, jeg visste aldri at han hadde en affære utenfor vårt ekteskapshjem. Det begynner på meg på den trofaste dagen da han kom til huset for å plukke sine ting som var da jeg visste at situasjonen har gått tom for hånden, og han fortalte meg at han var ferdig med ekteskapet som jeg har bygget i over fem år, jeg var forvirret og dumbfounded jeg ringte familie og venner, men til ingen nytte. Men jeg ble positiv og trodde jeg kunne få ham tilbake og få ham til å bli. se, dr Pomoh hjalp meg og vi lever lykkelig nå. Dr Pomoh er en fin mann, han hjalp meg også med å stoppe hjerteproblemet mitt. Takk til ham og takk til Gud for gaven som er gitt til ham. Hvis du har noe problem, ta kontakt med ham på denne e-posten: godpomohspelltemple@gmail.com

  Kontakt ham for følgende og se det store arbeidet til Dr Pomoh:
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  {2} Hvis du søker etter en jobb
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du vil være rik.
  (7) du vil få ekteskapsstaver
  (8) Fjern Sykdom og sykdommer fra kroppen din Staver
  (9) Bedriftsspell
  (10) Lotteri vinnende tall.
  (11) Ta tilbake tapt kjærlighet
    og mange flere.......
  Du kan kontakte ham via e-post: godpomohspelltemple@gmail.com

  SvarSlett
 41. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som hjalp meg .. Mitt navn er
  Mary Clifford, og jeg baserer meg i London. Mitt liv er tilbake! Etter 8 år av
  ekteskap, min mann forlot meg og forlot meg med våre tre barn. jeg følte meg som
  livet mitt var i ferd med å ende, og ble falle fra hverandre. Takket være en stavekaster
  kalt DR Ogbo som jeg møtte på nettet. På en trofast dag, da jeg surfer
  via internett, var jeg på jakt etter en god stavekaster som kan
  løse mine problemer. Jeg kom over serier av vitnesbyrd om dette
  spesiell stavekaster. Noen mennesker vitnet om at han tok med seg Ex
  elsker tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmor, noen vitnet om at han
  kan kaste stave for å stoppe skilsmisse og så videre. Det var en bestemt
  vitnesbyrd jeg så, det handlet om en kvinne kalt nåde, hun vitnet om hvordan
  Dr Ogbo brakte tilbake sin Ex lover på mindre enn 72 timer og på slutten av
  vitnesbyrdet hun slipper dr. Ogbo e-postadresse. Etter å ha lest alle disse, jeg
  bestemte seg for å gi DR Ogbo et forsøk. Jeg kontaktet ham via e-post og forklarte min
  problem for ham. På bare 3 dager kom min mann tilbake til meg. Vi løste vår
  problemer, og vi er enda lykkeligere enn før. Dr Ogbo er virkelig en talentfull
  og begavet mann og jeg vil ikke slutte å publisere ham fordi han er en
  fantastisk mann ... Hvis du har et problem, og du er ute etter en ekte og
  ekte stavekaster for å løse dette problemet for deg. Prøv den store dr. Ogbo
  i dag kan han være svaret på ditt problem. Her er hans kontakt:
  drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com Mange takk Ogbo. Kontakt ham
  for følgende:

  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) [Du vil være rik.
  (7) Du vil knytte din mann / kone til å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
  (9) Urtepleie
  10) Hjelp å bringe folk ut av fengselet
  (11) Marriage Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Skjønnhet
  (14) PROPHECY CHARM
  (15) Attraktive staver
  (16) Evil Eye Spells
  (17) Kissing Stave
  (18) Ta bort sykepleie
  (19) VALG VINNE SPELLER
  (20) SUCKSESS I EKSEMPEL SPELLER
  (21) Sjarm for å få hvem som elsker deg.
  (22) Bedriftsspell
  (23) Fjern HIV sykdom staver

  Kontakt ham i dag på: drogbohighspiritualspellcaster@gmail.com
  +2348057586216 Du kan også kontakte ham på hva som helst app på samme telefon
  Antall.

  SvarSlett

 42. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

  SvarSlett
 43. Det er Dr.chamberc, du kan sende ham en epost hvis han trenger hjelp i forholdet ditt chamberc564@yahoo.com Jeg lover at dine problemer vil bli løst umiddelbart. Etter sju år med forholdet min, forlot mannen min med tre barn, jeg gjorde alt. Jeg kan ikke få ham tilbake, men alt var forgjeves. Jeg ønsket å be om kjærligheten jeg føler for ham, men han nektet før han fortalte meg problemet med noen på nettet, og hun foreslo at jeg hellere skulle sende en tryllekunstner som kunne hjelpe meg med en stave som ville bringe ham tilbake, aldri hatt magi Jeg hadde ikke annet valg enn å prøve, sendte jeg til Dr.chamber, Dr.chamber sa at det ikke var noe problem han ville få mannen min tilbake til meg etter tre dager, jeg kunne ikke tro, og jeg gir ham bare en triyer og min mann var tilbake til meg om tre dager, staven var opptatt og overraskende, den andre dagen den var rundt 16.00. Min ex kalt, jeg var så overrasket, svarte han. og alt han sa var at han var så ille om alt som skjedde, min mann sa at han ønsket å komme tilbake til meg, som jeg liker veldig mye. Jeg var så glad og overrasket. Siden da har jeg gitt et løfte om at alle som har et forholdsproblem, vil referere til en magisk Dr.chamber som vil hjelpe deg. Alle som trenger hjelp med en vaskemaskin chamberc564@yahoo.com har også gjort mye magi, (1) Hvis du vil gjenopprette ex (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer. (3) Forfremmes til kontoret. (4) Hvis du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg. (5) Hvis du vil ha et barn. (6) Hvis du vil være rik. (7) Hvis du vil at din ektefelle skal være hans evig. (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp. (9) Hvordan har du lurt og vil gjenopprette dine tapte penger. (10) hvis du vil stoppe skilsmissen. (11) Hvis du vil skille ektemannen din. (12) hvis du ønsker å møte dine ønsker. (13) Graviditet til gravid baby (14) Pass på at du vinner vanskelige forsøk og skilsmisse uansett hvordan (15) Forhindre at ekteskapet ditt eller forholdet blir ødelagt. (16) hvis du lider av en sykdom som (H I V), (kreft) eller noen sykdom. (17) Hvis du trenger bønn for utgivelsen av barnet ditt eller deg selv. Igjen, sørg for at vi kontakter deg hvis du har problemer med å hjelpe. Din e-postadresse er chamberc564@yahoo.com

  SvarSlett
 44. Endelig er min lykke gjenopprettet av en tryllekunstner kalt Dr.Chamberc Jeg er mai Debra fra Storbritannia. Jeg vil ha alle på dette nettstedet eller forumet for å bli med meg takk til Dr.Chamberc for det han gjorde for meg og mine barn. Jeg har vært gift med mannen min i 5 år og vi har levd lykkelig sammen i årevis mens han reiste til Brasil for en forretningsreise hvor han møtte denne prostituenten som svelget ham for å hate meg og barn og bare elsket henne. Når mannen min kom tilbake fra en måte han ikke spilte, er rollen som min mann og ble fremmed. Han reiste til Brasil hver måned. Jeg var så forvirret og jeg var på utkikk etter en måte å få ham tilbake på. En trofast dag da jeg gikk gjennom en datamaskin så jeg et vitnesbyrd om denne voodoopresten Dr.Chamberc. Vitnesbyrdet fremhevet hans sterke stav og godt hva han kunne gjøre. Med post, helbreder kreft, HIV / AIDS, avviser din entusiastiske kjærlighet og blir kvitt penger. Jeg ble overrasket og spurte: "Hvorfor vet verden ikke om denne voodoopresten," men jeg var desperat, så jeg prøvde det. Jeg kontaktet ham gjennom kontaktinformasjonen jeg så på stedet. (Chamberc564@yahoo.com). Han reagerte da jeg kontaktet ham, forklarte hans lidelse og forsikret meg om at jeg ville finne trøst med sin kraftige magi. Jeg ga ham en jobb til å begynne å jobbe, og en uke senere kom mannen min fra Brasil og ydmykt bedt om å tilgi meg. Jeg var et øyeblikk uten et ord til jeg ga ham et kyss. Hvem er interessert i å kontakte denne voodoo presten, vær så snill å ikke være redd eller tvil om å stoppe deg. Kontakt det gjennom: chamberc564@yahoo.com

  SvarSlett
 45. Hei alle sammen! Jeg er Kim fra USA Jeg er her for å vitne i navnet på denne store mannen som brakte familie til meg etter at kjæreste forlot meg tre år til en annen kvinne jeg virkelig elsket Chris fordi det var min første kjærlighet jeg prøvde alt Jeg gjorde for å få Chris tilbake til livet mitt, men de menneskene jeg møtte skjulte meg og lyver for meg. Så normalt går jeg ut på lørdag for å få håret mitt gjort og få noen ting. i salongen når de lytter til radioen godt, programmet (da jeg kom tilbake til min ex) og begynte å snakke mye om Dr.chamberc hvordan denne mannen hjalp mange mennesker med å bringe en elsker der, så gikk jeg straks til damer, som jeg møtte i salongen og forklarte dem ting som fortalte dem at jeg skulle prøve å kontakte Dr. Chamberc at det snakket om byen, og folk virkelig kontaktet ham for hjelp, vi søkte umiddelbart på internett og leste gode ting om Dr.chamberc Jeg er nå Dr.chamberccontact umiddelbart i salongen jeg ga Dr.chamberc samtale og jeg delte mitt problem med ham han sa bare så jeg måtte ikke bekymre meg for at jeg bare skulle være glad bare fortalte meg å sende ham noen detaljer Jeg gjorde og da kom han tilbake til meg at alt ville være bra innen 36 timer. Jeg var så glad at Dr.chamberc gjorde jobben sin, og han skuffet meg ikke, min kjæreste Chris kom til meg i tårer og ba om unnskyldning for meg at han dro Jeg har dyp smerte i en god 3 år, så han bestemte meg for å bevise at han aldri han vil ikke forlate meg for noen grunn til å få meg tilgang til kontoen min og gjøre ham til sin slektninges slektning for all sin vilje. Nå er den mest perfekte tingen at han ikke kan tilbringe et øyeblikk uten å se meg eller ringe meg, jeg er så takknemlig for Dr.chamberc for å returnere den flokken jeg savnet i årevis. Ta kontakt med Dr.chamberc for hjelp at han er en betrodd mann i e-post chamberc564@yahoo.com
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake. (2) hvis du alltid har dårlige drømmer. (3) Vil bli fremmet på kontoret din. (4) Vil du at kvinner / menn skal løpe for deg? (5) Hvis du vil ha et barn. (6) [Ønsker å være rik. (7) Vil du at din mann og kone skal være din evighet. (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp. (9) Hvis du vil stoppe skilsmissen. 10) Hjelp folk å komme ut av fengsel. (11) Spell av ekteskap (12) Mirakuløse staver (13) Staver av skjønnhet (14) PROPHECY CHARM (15) Magic of Attraction (16) Evil Eye Magic. (17) Kissing Spell (18) Fjern trollformler av kvalme. (19) GRATIS SPESIALE SPELLER. (20) SUCKSESS I TEST. (21) Stavningen for å få hvem som elsker deg. KONTAKT: chamberc564@yahoo.com

  SvarSlett
 46. Hei leser, jeg heter Jessica Alba fra USA.

  Jeg har aldri trodd på magi eller det er effekt før jeg hadde min personlige erfaring.

  Min mann forlot meg og barna til å lide, for en annen kvinne som hadde hypnotisert ham med sin sjarm.

  Ting endret øyeblikket han begynte å reise for forretning, En morgen etter en liten misforståelse, sa han at han ikke lenger var interessert i meg.

  Jeg gjorde alt jeg kunne for å avgjøre ting med ham, men all min innsats trente ikke ut da han unngikk meg på alle områder.

  Jeg besøkte relasjonsrådgivere, gikk til kirker for bønner, jeg kontaktet enda noen stavehjul online, men det var ikke noen løsning i stedet jeg ble scammed noen ganger ... Jeg prøvde å drepe meg selv, men gode naboer grepet av frustrasjon. Min hele verden krasjet foran meg og jeg fortsatte å tenke på hva jeg skal gjøre for å reparere mitt ødelagte hjem. Jeg ringte til min venn som rådet meg til å kontakte Dr OKOEBOR av e-postene (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarte problemet mitt til ham, fortalte han meg at mannen min var under hypnose en kvinne hadde plassert på ham som et resultat av å spise maten og han sa at han ville gi meg en sterk kjærlighetstroll å bryte sjarmen og returnere ham tilbake til min på to dager. Dr OKOEBOR instruerte meg også om hva jeg skal gjøre for at endringer skal skje. Jeg adlød hans instruksjoner og om to dager ringte mannen min på telefon, og ba meg om tilgivelse, nå er mitt hjem United som det pleide å være, takk, mange gode staver, du er veldig kraftig og snill.


  (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

  SvarSlett
 47. I denne Xmas-perioden var jeg så borte som må søke etter en online hacker som vil hjelpe meg å bremse inn i en bankkonto i sørvest-Tyskland. men du vil ikke tro på at alliansebacker også gjør dette mulig for meg igjen. KONTAKT ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM de tilbyr følgende service innen 24 timer. de gir den raskeste tjenesten til enhver hacking jobb. Med ulike ferdigheter og hackingsteknikker gir han den beste jobben i enhver hackingsjobb, og han spesialiserer seg på følgende tjenester, for eksempel universitetsnotater, Twitter-hack, e-postkontoer hack, endring av notater, krasjet hack, hacked server Gjenopprette tapte filer / dokument, Slett kriminelle poster hack, Data bank hack, Hack eller Skype, Nettsteder hack, Facebook Hack, Whatsapp hack, Hacking Text Message Avskjøring, Avlytning av e-post, Kredittkort hackere, rengjøring kreditt, kort, økende kreditt card.for mer informasjon kan du nå ut til ham via ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM

  SvarSlett
 48. Hei, jeg heter Camilla Mary, jeg er fra Oslo, men jeg bor i Waterton Lakes National Park Canada med min mann. Ordene kan ikke forklare hvor opphisset jeg er for restaureringen av mitt ødelagte ekteskap, og nå er mannen min helt tilbake etter å ha forlatt meg og barna våre til en annen kvinne. Vi har vært gift i siven år, og i løpet av ekteskapet har vi hatt en rekke kamper som fortsatte til slutt, forlot han med barna våre og flyttet til Melbourne for å være sammen med en annen kvinne. Blokkert alle former for kontakt, noe som gjør kommunikasjonen ugyldig. Jeg følte at livet mitt var over, og mine barn trodde de aldri ville se faren sin igjen. Jeg prøvde å være sterk bare for mine barn, men jeg kunne ikke kontrollere smerter som plaget mitt hjerte, jeg ble fortært av tristhet og smerte fordi jeg virkelig elsket ham. Hver dag og natt tenker jeg på ham, og jeg vil alltid like ham å komme tilbake med meg, jeg ble bokstavelig talt gå gal og trengte en guddommelig inngrep, så jeg fortalte hvert av mine problemer til en venn av meg som en gang hadde lignende utfordringer. Hun henviste meg til en veldig kraftig mann som heter DoctorIgbinovia. Hun sa at han var den eneste grunnen til den glede hun hadde på denne dagen. Drigbinovia kan bidra til å reparere ødelagte relasjoner hun sa det var jeg måtte sette ham på prøve. Jeg kontaktet ham på hans Email adders doctorigbinovia93@gmail.com og han ga meg instruksjoner om hva jeg skal gjøre og det gjorde jeg da gjorde han en kjærlighetsspell for meg. Til min største overraskelse, etter tre uker, ringte mannen min og fortalte meg at han savnet oss så mye som barna, jeg var så overrasket, mitt hjerte var fylt av glede og spenning, og jeg begynte å skygge tårene mine. Han unnskyldte seg for sin feil og unnskyldte seg for smerten han forårsaket for meg og barna. Slik kom han tilbake til oss med stor kjærlighet og glede, og fra den dagen var ekteskapet nå sterkere enn før. Takket være Drigbinovia er han veldig kraftig, så jeg bestemte meg for å dele historien min for de kvinners og menns skyld hvem opplevde hva som skjedde. Jeg vil at du skal vite at det er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sann og kraftig spellcaster som ba om å leve lenge for å hjelpe kvinner og barn i sin tid med smerte. Og det har også staver for helbredelse av kreft, kreft osv. GOD LUK,

  SvarSlett
 49. Hei Alle, jeg heter Theresa Walker, jeg er gift i 20 år med mannen min og vi har to sønner, eldste en 16 og yngre er 11 år. Min mann elsket meg mye, men det kommer til et punkt da han var involvert i affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte forandret hans holdning til meg og barn, og hans forsinkelser fra arbeidet fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20 års bryllupsdag i mars holder jeg meg bort fra sex som vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, det vil bli vår bryllupsreise igjen, 15 dager før Bryllupsmannet han bekjente at ja, han hadde sex med henne.
  Han brakte henne i min seng da jeg var ute for jobb, han vet det, men han gjorde det før bryllupsdagen på min seng, det betyr at følelsene mine var helt verdiløse for meg. Min mentale tilstand er full av smerte, jeg tror jeg kan ikke glemme og gjenopprette smerten, denne kvinnen var i full kontroll over henne, og jeg ville aldri gjøre det med vold, hun vil vinne over meg da hun er skilt, hun sa at hun var sjalu over vårt forhold, og hun vil ødelegge meg ved å ta min mann.
  Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavekaster, først og fremst trodde jeg aldri på denne Cast stavemåten, men jeg må prøve den før jeg kom over PROPHET JOSEPH UGO-e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange som får sin eks, og hjelper mennesker med å rette forholdet og gjøre folk lykkelige i forholdet deres og noen andre historier om åndelig sykdom og mer, jeg forklarte min situasjon for ham og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og innen 7 dager kom han tilbake til Apologize og det var bare et mirakel for meg. Er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min er nå hos meg igjen, og han er nå forelsket i meg som aldri før.
  Har du behov for hjelp i forholdet ditt som å få tilbake din mann, kone, kjæreste, kjæreste, vinnende av lotterier, urtemedisin for sykdom eller jobbopprykk, noen form for åndelig problem, Seere leser innlegget mitt som trenger hjelp når det gjelder noen Livsutfordringer bør kontakte ham.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett
 50. Hva en flott og inspirerende historie! Jeg var gift i syv år uten barn, på grunn av dette begynte mannen min å begynne å fungere underlig, komme hjem i det siste og ikke tilbringe tid med meg lenger, og han skilt meg. Så jeg ble veldig trist og tapt i livet fordi legen min fortalte meg at det ikke er noen måte for meg å bli gravid, dette gjør livet virkelig elendig for meg. inntil jeg kom over en venn som fortalte meg om DR ODION fra Internett, hvordan han har hjulpet mange kvinner med slike lignende problemer som jeg går gjennom så jeg kontaktet ham på: (drodion60@yandex.com) og forklarte ham . han fortalte meg alt hva han skulle gi før han kunne kaste en gjenforenet stave for å få tilbake mannen min som jeg gjorde, og han sendte en kraftig bønn som jeg måtte si om midnatt mens han kastet kjærlighetsspellet. Det var et mirakel, 24 timer senere kom min eneste ektemann tilbake til meg og beklager alt han har gjort og fortalte meg at han er fullt klar til å støtte meg i noe jeg vil ha, jeg ringer raskt DR ODION og fortalte ham hva som var fortsetter i det øyeblikket, og han forberedte også og sendte meg en urtemedisin som han sa at det vil kurere alle uønskede sykdommer eller infeksjoner som har stoppet meg fra å tenke og deretter instruert meg på hvordan du bruker den før du møter med mannen min. Se etter at du brukte denne urter og rot, noen uker senere begynte jeg å føle graviditetstegn over meg, virkelig jeg var gravid, jeg fødte bare en baby gutt den 1 i denne måneden. Jeg løfter for å la hele verden vite om DR ODION for å redde forholdet mitt og for å gi meg barn, kan jeg stolt ringe min egen i dag. For enhver kvinne som synes det umulig, er det en mulighet for deg å smile og bringe lykke til familien din, ta kontakt med DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp ham via +2349060503921 Faktisk er han en Gud sendt for å bringe tilbake tapte elskere og gi deg lykke ...

  SvarSlett
 51. Hva en flott og inspirerende historie! Jeg var gift i syv år uten barn, på grunn av dette begynte mannen min å begynne å fungere underlig, komme hjem i det siste og ikke tilbringe tid med meg lenger, og han skilt meg. Så jeg ble veldig trist og tapt i livet fordi legen min fortalte meg at det ikke er noen måte for meg å bli gravid, dette gjør livet virkelig elendig for meg. inntil jeg kom over en venn som fortalte meg om DR ODION fra Internett, hvordan han har hjulpet mange kvinner med slike lignende problemer som jeg går gjennom så jeg kontaktet ham på: (drodion60@yandex.com) og forklarte ham . han fortalte meg alt hva han skulle gi før han kunne kaste en gjenforenet stave for å få tilbake mannen min som jeg gjorde, og han sendte en kraftig bønn som jeg måtte si om midnatt mens han kastet kjærlighetsspellet. Det var et mirakel, 24 timer senere kom min eneste ektemann tilbake til meg og beklager alt han har gjort og fortalte meg at han er fullt klar til å støtte meg i noe jeg vil ha, jeg ringer raskt DR ODION og fortalte ham hva som var fortsetter i det øyeblikket, og han forberedte også og sendte meg en urtemedisin som han sa at det vil kurere alle uønskede sykdommer eller infeksjoner som har stoppet meg fra å tenke og deretter instruert meg på hvordan du bruker den før du møter med mannen min. Se etter at du brukte denne urter og rot, noen uker senere begynte jeg å føle graviditetstegn over meg, virkelig jeg var gravid, jeg fødte bare en baby gutt den 1 i denne måneden. Jeg løfter for å la hele verden vite om DR ODION for å redde forholdet mitt og for å gi meg barn, kan jeg stolt ringe min egen i dag. For enhver kvinne som synes det umulig, er det en mulighet for deg å smile og bringe lykke til familien din, ta kontakt med DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp ham via +2349060503921 Faktisk er han en Gud sendt for å bringe tilbake tapte elskere og gi deg lykke ...

  SvarSlett
 52. er her for å vitne til hva denne flotte staveren har gjort for meg. Jeg tror aldri på staveforming, før da jeg ble fristet til å prøve den. Jeg og min mann har hatt mange problemer med å leve sammen, han vil ikke alltid gjøre meg lykkelig fordi han har blitt forelsket i en annen dame utenfor ekteskapet mitt. Jeg prøvde mitt beste for å sikre at mannen min forlater denne kvinnen, men jo mer jeg snakker med ham Jo mer han gjør meg trist, så mitt ekteskap falt i skilsmisse fordi han ikke gir meg oppmerksomhet. Så med all denne smerten og angst bestemte jeg meg for å kontakte denne staveren for å se om ting kan trene mellom meg og min mann igjen. denne spell DR PEACE fortalte meg at mannen min er virkelig i et stort rot, at han har vært en sjarmerende magi, så han fortalte meg at han ville gjøre alt som vanlig igjen. han fortsatte og kastet staver for meg, etter 3 dager kastet han stavningen på mannen min, han fullstendig forandret, han kom for å be om unnskyldning for meg og sa hvordan han behandlet meg at han ikke visste hva han gjorde, meg og mannen min er tilbake Jeg takker virkelig DR PEACE for å få mannen min tilbake til meg, jeg vil at alle skal kontakte ham for de som har problemer i forbindelse med ekteskap og forholdsproblemer, han vil løse det for deg. Dens e-postadresse er her: doctorpeacetemple@gmail.com
  WhatsApp: +2348059073851
  Viber: +2348059073851

  SvarSlett
 53. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Ring, Viber og whatsapp +234815542481

  SvarSlett
 54. Jeg heter Linnea Magnus, jeg kommer fra Oslo, men jeg er flyttet til Skottland med mannen min, jeg vil dele denne gode nyheten om livet mitt med alle og med de som trenger hjelp i tårnekvinner / Forhold. Jeg led i seks år, min mann forlot meg og fortsatte å ha en annen kvinne bare fordi familien hans ikke elsket meg, og fordi jeg ikke kunne gi ham en baby, gråt jeg i syv år fordi mannen min skilt meg. Jeg leter etter staver som skyen hjalp meg på nettet. Jeg møtte så mange tryllekunstnere, de hevdet alle pengene uten å hjelpe meg, men den 3. juni 2019 så jeg et online bidrag fra en god magiker som heter Drigbinovia. Jeg bestemte meg for å komme i kontakt med ham da jeg kom i kontakt med ham, han fortalte meg at problemet mitt var løst fordi jeg hadde kontaktet ham, jeg fortalte ham alt mitt problem og han lovet å hjelpe meg å returnere mannen min tilbake. Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre så jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg gjøre etter tre dager han fortalte meg at mannen min vil ringe meg før jeg sover den dagen og beklager. Så snart han fortalte meg alt, ringte mannen min meg og spurte meg om å ta ham tilbake etter seks år med skilsmisse. I dag deler jeg denne meldingen fordi jeg vil at verden skal vite og det er en god jobb, og jeg er også veldig glad for å være gravid, og for de av dere som trenger hjelp, problemer med jobb eller kampanje, kontakt Drigbinovia i dag og løse problemet ditt her er e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp ham på jeg +2348144480768 Jeg lover deg at ditt problem vil bli løst

  SvarSlett
 55. Ikke tenk på noe annet bare kontakt Dr.Osagie og kjøp noen av hans urte medisiner, og depresjonen din vil absolutt gå vekk. Dette var min sinnstilstand da legen min fortalte meg at han ikke kunne klare seg på grunn av Fibroid sykdom, og da han bestemte seg for å komme ut til presten, og presten fortalte meg hva jeg skulle gjøre for å få medisinen. Til slutt mottar jeg alle urte medisiner som helbreder min fibroid og gave med sjansen til å bli en stolt mor, Dr.Osagie er en stor spiritualist på grunn av ham i dag er jeg en mor til to. Han gjorde det for meg og flere andre kvinner rundt om i verden, fordi det er hvordan jeg kom til ham gjennom sine egne vitnesbyrd. Jeg gir deg min nå, du kan kontakte Dr.Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller Via whatsapp eller telefon, (+2349070977669). Hvis du lider av følgende gynekologisk sykdom ::1. Fibroid, Hysterektomi, Astma, All STD, sinusinfeksjon, uforklarlig abort, fibromyalgi.2. Høyt blodtrykk (urter for å redusere BP innen 7 dager)3. Infeksjon, vanlige kroppssmerter (gjærinfeksjon), urinveisinfeksjon. Skjoldbruskinfeksjon, Hudinfeksjon Herbal krem4. Blokkering fra egglederen, Urter til ubehandlet livmor, Hepatitt5. Cyst fra eggstokkene, PCOS6. Ubehagelig lukt fra jomfru, jomfru kløe7. Uregelmessig menstruasjon, smertefull periodeBare ta kontakt med spiritualist Dr. Osagie på (DROSAGIE99@gmail.com) eller (+2349070977669) for å få hans urtemedisin til å kurere din sykdom og sette deg på en morsom side av livet.Takk, det har vært en glede å dele.

  SvarSlett
 56. Kjære venn du har spurt deg selv, "hvorfor kan jeg ikke bli gravid. Jeg husker å spørre meg selv om det samme spørsmålet måned etter måned. Jeg trodde jeg gjorde mye trening mer, så spesialister og prøv ikke å tenke på det så ennå, jeg kunne fortsatt ikke bli gravid. månen ville ende i heartbreak, tårene ville flom ned, uansett hvor hardt jeg prøvde å stoppe dem, uansett hvor mye jeg prøvde å være positiv om den nye måneden fremover, tilbringe to uker hver måned og trodde at hver lille twinge kroppen min gjorde var annerledes til den siste måneden, at de var tegn jeg var gravid at denne måneden var måneden min bare for å få månedens slutt i ødeleggelse kostet nesten meg mitt ekteskap, jeg er ikke en til å gi opp lett og absolutt ikke en til å ta noen ord for ting jeg satte opp for å grave opp alt jeg kunne om å bli gravid. Hva jeg oppdaget i løpet av tolv måneder med forskning overrasket meg, forbauset meg, men mest av alt, mye av det jeg oppdaget, kom jeg over en DR. OSAGIE på et vitnesbyrd o Da jeg kontaktet legen via legen din via e-postadressen vi diskuterte og fortalte ham alt som skjedde med meg da han foreskrev noen urter som jeg skulle ta og jeg bestilte for det, mottok jeg medisinske urter på få dager. På bare tre uker med å ta urter begynte rare ting å begynne med kroppen min, jeg gikk for test og til min største overraskelse var jeg 6 dager gravid allerede, jeg var glad for å bryte nyheten til mannen min så snart han kom tilbake fra jobb. Alt takk til DR. OSAGIE Jeg er en stolt mor til to. Kontakt DR.OSAGIE via e-post (DROSAGIE99@GMAIL.COM) eller gjennom Whatsapp, ring (+2349070977669). Kanten av mitt mål om å bli gravid.

  SvarSlett
 57. Hello to all my viewers am TEREA from wiscounsin USA I want to use this opportunity to thank Dr clement who help me to won sum of $66 million dollars for lotto. thanks Dr clement for helping me to win the lotto.I have been playing the lotto for the past 5 years now and i have not be able to wining. Ever since then i have not been able to win and i was so upset and i need help to win the lotto so i decided to go online and search for help,there i saw so many good testimony about this man called Great Dr clement how he have cast lucky spell lotto for people to win the lotto.I contact him also and tell him i want to win a lottery, he cast a spell for me which i use and i play and won $1 million dollars. I am so grateful to this man,just in-case you also need him to help you win,you can contact him through his allmightbazulartemple@gmail.com or whatsapp +2347051758952.and he will surely help youContact him today and he will have a testimony ... Good luck!
  Dr. Akuza also cures:
  1. HIV / AIDS
  2. HERPES 1/2
  3. CANCER
  4. ALS (Lou Gehrig's disease)
  5. Hepatitis B
  6. chronic pancreatic
  7. emphysema
  8. COPD (chronic obstructive pulmonary disease)
  9 getting your ex back

  SvarSlett
 58. Tenk deg å bli rikelig rikelig over natten. Å være en vinner av et multi-million dollar lotteri vil sikkert være et livsendrende arrangement for nesten hver eneste lotterievinner. Jeg heter Joe Maquez, og jeg vant summen av 1.800.000 euro. Jeg vet at mange ville lure på hvordan jeg hadde vunnet lotteriet. Ville du tro på meg hvis jeg fortalte deg at jeg gjorde det med staveforming? Jeg møtte denne berømte stavkirken kjent som DR ISIKOLO, og han var den som gjorde det for meg. Så sjokkerende som det var for meg, var min berømte kommentar til pressen: "Jeg skal gå og gjemme meg i sengen min." Aldri trodde jeg at DR ISIKOLO faktisk gjorde meg rik over natten. Hvis du vil ha din sjanse til å vinne og bli veldig rik, akkurat som meg, kontakt Doctor Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 og du vil bli heldig. Takk for å lese og håper å se deg på toppen.

  SvarSlett
 59. KONTAKT DENNE STORE SPELL CASTEREN FOR HJELP TIL VIN LOTTERI ELLER LOTTO. isikolosolutionhome@gmail.com
  Jeg er veldig takknemlig for å dele disse store vitnesbyrdene med deg. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv er hvordan jeg vinner lotteriet. Jeg er en kvinne som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. til slutt mine drømmer kom gjennom da jeg emailet DR ISIKOLO. og fortell ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har kommet langt på å bruke penger på billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg vet aldri at vinnende var så lett før den dagen jeg mente spell caster online som så mange mennesker har snakket om at han er veldig flott i casting lotteri spell, så jeg bestemmer meg for å prøve det. Jeg kontaktet denne mannen og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da tegningene var ute, var jeg blant vinnere. jeg vinner 1.900.000 millioner euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med denne mannen kan du få millioner av penger gjennom lotteri. Jeg er så veldig glad for å møte denne mannen, jeg vil alltid være takknemlig for deg. E-post ham isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 60. Jeg er Karem veldig glad for at jeg har blitt helbredet av (HERPES SIMPLEX VIRUS 2) med urtemedisinen til DR. AKHIGBE HERBAL CENTER, jeg har lidd av denne sykdommen de siste fire årene uten løsning før jeg kom over denne e-posten (drrealakhigbe@gmail.com) på internett av en urte-lege som har kurert så mange mennesker av herpesvirus med urte medisin, jeg velger også å gi ham en sjanse til å hjelpe meg, han fortalte meg hva jeg skal gjøre, og jeg gjorde det bra, og han sendte meg sin urtemedisin via Dhl-kurertjenester, og instruerer meg på hvordan jeg bruker det, følger jeg også hans instruksjon for bruk og han ber meg om å sjekke etter tre uker, og som jeg gjorde, til min største overraskelse, kom resultatet mitt ut som negativt, jeg er veldig glad for at det er noen som denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTRE som er klar til å hjelpe folk når som helst en dag. til alle leserne og seerne som tviler på dette vitnesbyrdet, slutter å tvile på det og ta kontakt med denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTER og se om han faktisk ikke vil hjelpe deg. Jeg er ikke en dum person som jeg vil komme ut til offentligheten og begynne å si hva noen ikke har gjort for meg. Han er virkelig en flott mann, han også helbrede sykdommer leve HIV, kreft, som, herpes, kronisk sykdom, diabetiker, hjertesykdom, astma, epilepsi. etc kontakt ham nå. med sin epost: (drrealakhigbe@gmail.com) eller du kan kontakte ham +2348142454860
  nettside. https: drrealakhigbe.weebly.com

  SvarSlett
 61. DO YOU NEED HELP TO GET PREGNANT OR SOLVE INFERTILITY PROBLEM. I have been trying for 5years to get pregnant and needed help! i have Been going to the doctors but still nothing. The doctor said that me and my husband are fine and I don’t know where else to turn. Until one day my friend introduce me to this great spell caster who helped her to get back her lost husband back with love spell and also made her pregnant, So I decided to contact this spell caster Dr ISIKOLO on his EMAIL:[isikolosolutionhome@gmail.com] after interaction with him he instructed me on what to do, after then i should have sex with the my husband or any man I love in this world, And i did so, within the next one months i went for a check up and my doctor confirmed that i am 2weeks pregnant of two babies. I am so happy!! if you also need help to get pregnant or need your ex back please contact his email address: EMAIL:[isikolosolutionhome@gmail.com] OR CALL +2348133261196 As HE did it for me, I am now a mother of twins. He will also do it for you. THANKS. HE IS SPECIALIZE IN THE FOLLOWING SPELL.
  1) If you want your ex back.
  2) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  3) You want to be promoted in your office.
  4) Cure for premature ejacuation
  5) If you want a child.
  6) You want to be rich.
  7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
  8) If you need financial assistance.
  9) Cure for herps
  10) Cure for HIV
  11) Cure for Cancer

  Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
  through isikolosolutionhome@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2348133261196

  SvarSlett
 62. LOTTO, lotteri, jackpot. Hei, alle mine seere! Jeg er veldig glad for å dele disse gode vitnesbyrdene. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv, er hvordan jeg vinner lotteriet euro millioner mega jackpot. Jeg er en mann som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. Til slutt kom drømmene mine gjennom da jeg mailte DR ISIKOLO. og fortalte ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har brukt så mye penger på en billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg visste aldri at det var så lett å vinne før dagen jeg møtte spellcasteren online, som så mange mennesker har snakket om, at han er veldig flott i å stryke lotteri, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg kontaktet denne flotte doktoren, og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da trekkene var ute, var jeg blant vinnere. Jeg vant 300 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med disse flotte Dr kan du vinne millioner av penger gjennom lotteriet. Jeg er så veldig glad for å møte denne store mannen nå, jeg vil alltid være takknemlig for deg dr. Send ham til dine egne vinnende lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 Hilsen

  SvarSlett
 63. Det var veldig enkelt og raskt å få et lån på $ 100 000 fra Global Loan Access til en kurs av 2%. Jeg hørte noen snakke om Global Loan Access på internett og jeg prøver det, det fungerer for meg, så jeg anbefaler dem til deg i dag hvis du søker å få et lån. Kontakt dem på (globalloanaccess@gmail.com) i dag.

  SvarSlett
 64. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
  Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
  anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
  Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
  et glimt av øyne

  Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

  Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
  Ring & WhatsApp +19735567426
  📩 carlosmacdonald234@gmail.com

  SvarSlett
 65. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, gick han upp med mig. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves. Jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavagare DR ILEKHOJIE som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det . Jag skickade med trollstavarna och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan två dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig och jag blev så förvånad så jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavagaren som hjälpte mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla falska där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavaggregatet, hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348147400259

  SvarSlett
 66. Hei alle sammen! Jeg har bodd med kjønnsherpes de siste tre årene, jeg ble akkurat kurert av dr. Ogala med sitt urtemiddel. Jeg lever et lykkelig liv nå. for de som lider av HIV, Kreft, HEPATITIS B, HERPES, HPV, VIRUS, bør du kontakte Dr Ogala for å få hjelp. E-post: ogalasolutiontemple@gmail.com. Du kan også ringe eller kontakte ham via whatsapp +2348052394128

  SvarSlett
 67. Min mann og jeg har vært sammen i 3 år, vi begynte med problemer (5. JANUAR), og vi brøt begge opp i år, etter vår kamp om juksevanene hans, som de alle sier at det ikke er deres skyld, men jeg var den som fikk vondt for det . Jeg var opprørt over hele saken om at jeg måtte kalle for separasjonen, men jeg følte meg virkelig dårlig. Adskillelsen hadde virkelig innvirkning på datteren min som måtte leve borte fra faren sin at jeg måtte tenke på en måte å ordne opp i og finne løsning på min manns vanskelige oppførsel. Jeg fant ut om en stavebeslag kalt DR ISIKOLO på denne lenken (drisikolosolutionhome.webnode.com) som hjalp meg med problemet med å få ektefellen min tilbake til meg og få ham til å slutte å jukse. Snart kom Richi tilbake til meg og tigget på Sicilia der jeg bodde etter skilsmissen vår, og jeg ba ham at han måtte vise meg at han har forandret seg for at jeg skal tro på ham. Han kom tilbake to ganger etter den dagen til Sicilia og ba meg om å få ham tilbake. Det har gått to måneder siden mannen min kom tilbake til meg, og vi har bodd sammen siden den dagen. Jeg tror denne mannen også kan hjelpe deg med å få tilbake eks-kjæresten din. Hans e-postadresse er isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 68. du ønsker at bringe din ex kæreste, kæreste, mand eller kone eller en af dine kære tilbage, hvis du har brug for åndelig opmærksomhed, føler du, at ting ikke går korrekt med dig, og du har brug for hjælp til at ændre ting ved hjælp af denne store Troldmand, stor kærlighed stave caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem, du tror, du står overfor. bare kontakt ham med følgende oplysninger! e-mail chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljer kan du nå ham, og han er altid der og klar til at hjælpe dig med at løse dit problem for livet. Jeg fandt ham, da jeg havde brug for hjælp til at genvinde min mand, der forlod mig og gik væk med en anden kvinde i flere måneder, ved hjælp af Chubygreat Stave arbejde kunne jeg bringe ham tilbage, og vi bor lykkelige sammen efter. tak for din chubygreat, må Gud fortsætte med at øge din styrke og give dig visdom.

  SvarSlett
 69. du ønsker at bringe din ex kæreste, kæreste, mand eller kone eller en af dine kære tilbage, hvis du har brug for åndelig opmærksomhed, føler du, at ting ikke går korrekt med dig, og du har brug for hjælp til at ændre ting ved hjælp af denne store Troldmand, stor kærlighed stave caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem, du tror, du står overfor. bare kontakt ham med følgende oplysninger! e-mail chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljer kan du nå ham, og han er altid der og klar til at hjælpe dig med at løse dit problem for livet. Jeg fandt ham, da jeg havde brug for hjælp til at genvinde min mand, der forlod mig og gik væk med en anden kvinde i flere måneder, ved hjælp af Chubygreat Stave arbejde kunne jeg bringe ham tilbage, og vi bor lykkelige sammen efter. tak for din chubygreat, må Gud fortsætte med at øge din styrke og give dig visdom.

  SvarSlett
 70. Wow er bra å være tilbake med eksen min igjen, takk Dr Ekpen for hjelpen, jeg vil bare gi deg beskjed om at du leser dette innlegget i tilfelle du får problemer med kjæresten din og fører til skilsmisse og du ikke Ønsker skilsmissen, er Dr Ekpen svaret på problemet ditt. Eller du er allerede skilsmisse og du vil fortsatt at han / hun skal kontakte dr. Ekpen stavebeslåingen nå (ekpentemple@gmail.com), og du vil være glad for at du gjorde det

  SvarSlett
 71. Det var første gang min barnebarn kom til meg og betrodde hennes kamp med oral og kjønnsherpes og hennes selvdestruktive tanker.

  Et gapende vakuum av frykt og kjærlighet åpnet inni meg. Jeg visste hvordan det føltes for henne å være i en slik situasjon. Men etter å ha hørt hvordan noen jeg elsket så kjært, har jeg ikke noe annet valg enn å love henne hjelp. Jeg ønsket å hjelpe på alle mulige måter. Jeg søkte råd hos en gammel og erfaren sykepleier som jeg har kjent for å takle naturlige urter fordi jeg trodde på naturen. Etter å ha hørt fra meg smilte hun og før jeg kunne si et ord til, svarte hun meg at det er kur, men naturlige urter. Jeg bryr meg ikke så lenge barnet mitt er kurert! Jeg ropte. Hun fortalte meg om en lege i Afrika som har kurert folk av herpes. Hun ga meg e-posten hans drutuherbalcure@gmail.com, jeg kontaktet ham umiddelbart og bestilte deretter medisin til barnet mitt som han sendte via UPS-budet til meg. Datteren min begynte med medisiner og dagen etter ble magesårene fysisk legende, og hun fortalte meg at det fungerte, og i løpet av fire uker vitnet hun for meg at hun ble kurert! Jeg har alltid trodd at naturen har kur mot sykdommer, og jeg er glad for å kunne fortelle alle om at barnet mitt er kurert.

  Seks måneder senere gikk vi for en ny test for å være sikker, og her er resultatet,

  Seks måneder etter medisiner;

  Hsv1 & 2 testresultatene hennes;

  Igm - 1,49

  IgG - 0,36

  Hun har ingen symptomer igjen og har gått lykkelig videre og er nå i et seriøst forhold med forloveden sin

  SvarSlett
 72. Mitt navn er Sylvia Bjorn fra Oslo Norge, bor i USA i Massachusetts, jeg vil være vitne til alle forummålgruppene hvordan forholdet mitt ble gjenopprettet av Pastor Momphas stormakt etter tre måneders ensomhet, ringte min ekskjæreste meg etter min kontakt med Pastor Mompha at han vil ha oss sammen igjen og starte et godt hjem. Nå er vi lykkelig sammen igjen som elskere. Alt takk til pastor Mompha som laget en kjærlighetsformel for meg for at ekskjæresten min skulle komme hjem. Jeg vil fortsette å dele dette til folk som også trenger hjelp, se dette for hans fantastiske hjelp. Du kan kontakte ham via e-post: chiefpriestmompha@gmail.com eller whatsapp ham på +62-852-7546-3810

  SvarSlett
 73. Jeg vil fortælle verden om dr. Tunde den store stavekaster, der bragte min mand tilbage til mig, da jeg troede, at alt håb var tabt. Dr, tunde brugte sin magtfulde trylleformular til at sætte et smil på mit ansigt ved at bringe min mand tilbage med sin trylleformular, først troede jeg, at jeg drømte, da min mand kom tilbage til mig på knæ og bad mig om at tilgive ham og acceptere ham siden da elsker han mig mere, end jeg nogensinde havde forventet, så jeg aflagde et løfte til mig selv, at jeg vil lade verden vide om Dr, tunde, fordi han er en gud på jorden. Har du problemer i dit forhold? har din partner skilt op med dig, og du stadig elsker og vil have ham tilbage? Har du problemer med din økonomi? eller har du brug for hjælp af nogen art, så kontakt Dr, tunde i dag, jeg giver dig 100% garanti for, at han vil hjælpe dig, ligesom han hjalp mig. Dr, tunde e-mail er: toye816@gmail.com ELLER Whats App +393510651312

  SvarSlett
 74. Jeg kan fremdeles ikke tro at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne, jeg heter Juan, jeg er 36 år gammel, jeg fikk diagnoser på kjønnsherpesykdommer, jeg mistet alt håp i livet, men fortsatte som alle andre en kur selv på internett, og det er der jeg møter Dr. Ogala. Jeg kunne ikke tro det først, men også sjokket mitt etter administrering av urtemedisinene hans. Jeg er så glad for å si at jeg nå er kurert, jeg må dele dette mirakuløs opplevelse, så jeg sier til alle andre med kjønnsherpes sykdommer, vennligst for et bedre liv og bedre miljø, kontakt Dr. ogala via e-post: ogalasolutiontemple@gmail.com. Du kan også ringe eller WhatsApp +393510505248.

  SvarSlett
 75. Urgent effective love Spell caster to help you bring back ex lover & save your marriage fast, (drogunsnya@gmail.com) is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee!..a whole lot of people are still suffering from all manner of issues of life. What is that particular thing that bothers you? Sometimes, the problem is not the problem but the problem is the inability to identify those who have the solution. I'm Chloe Elizabeth From Edinburgh United Kingdom and I like to introduce you to Dr ogunsnya a man who is come to rescue humanity from all issues of life. Ever since the day I had an encounter with him, that was the day my problem got terminated. When wisdom is blinking, it becomes a word for the wise. I would encourage you to relate whatsoever problem you are facing with Dr ogunsnya and be rest assured that with God all things would work together for your good. You can contact Dr ogunsnya via email: (drogunsnya@gmail.com) I congratulate you as you do so, indeed you are the next testifier.you can also call him or add him on Whats-app: +2347064365391

  SvarSlett
 76. Urgent effective love Spell caster to help you bring back ex lover & save your marriage fast, (drogunsnya@gmail.com) is certainly the best spell caster online and his result is 100% guarantee!..a whole lot of people are still suffering from all manner of issues of life. What is that particular thing that bothers you? Sometimes, the problem is not the problem but the problem is the inability to identify those who have the solution. I'm Chloe Elizabeth From Edinburgh United Kingdom and I like to introduce you to Dr ogunsnya a man who is come to rescue humanity from all issues of life. Ever since the day I had an encounter with him, that was the day my problem got terminated. When wisdom is blinking, it becomes a word for the wise. I would encourage you to relate whatsoever problem you are facing with Dr ogunsnya and be rest assured that with God all things would work together for your good. You can contact Dr ogunsnya via email: (drogunsnya@gmail.com) I congratulate you as you do so, indeed you are the next testifier.you can also call him or add him on Whats-app: +2347064365391

  SvarSlett
 77. Det fungerede virkelig, og jeg er stolt over at være vidne til det. Jeg så indlægget om, hvordan hun fik sin mand tilbage gennem DR WALE. Han hjalp hende med at få sin eksmand tilbage. Min skiltes for 2 år siden for at bo hos en anden mand, og jeg prøver at lade hende gå, men kunne ikke, så jeg prøver at gøre en masse ting for at få hende tilbage, hun kommer ikke tilbage til mig. En dag besøger jeg forumet for nogle tip til bedring, og der så jeg en kvinde vidne om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, efter at han havde bundet sig med en anden kvindes magi, og DR WALE hjalp hende. Begyndelsen troede jeg aldrig på åndeligt arbejde, prøvede modvilligt det, var desperat, jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer for ham, til min største overraskelse hjalp DR WALE mig med at finde min kvinde efter 2 dage, og nu er mit forhold perfekt nu. som lovet. Permanent gendannelse af en eks bringer ikke kun nogen tilbage, du elsker, men forener også følelser fra elskere med det faktum, at du er tilfreds med denne person. Min kvinde behandler mig som en konge nu og siger altid, at hun elsker mig hele tiden. Hvis du gennemgår vanskeligheder i dit forhold, kan DR WALE problemer hjælpe ægteskabshjælp, KONTAKT HAN WhatsApp / Ring til ham på +2347054019402 eller EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlett
 78. Jeg er her for at dele min vidunderlige historie om, hvordan DR WALE bragte lykke tilbage i mit liv. Jeg har haft det meget svært med mig selv i nogle år og måneder. Så på denne gode dag gik jeg til denne butik for at få nogle madvarer, hvor jeg overhørte denne dame fortælle en ven om, hvordan DR WALE hjælper hende også med at bringe sin mand tilbage, der forlod hende til en anden kvinde, da jeg overhørte hende, har jeg ingen valg, men at dele mit problem med hende, sagde hun, at DR WALE vil hjælpe mig. derfra gav hun mig DR WALE-kontakt, som jeg kontaktede DR WALE og delte mit problem med ham. Efter at have fortalt ham alle mine bekymringer fortalte han mig, at han bliver nødt til at forberede kærlighedsformulering og bliver nødt til at få ting. Så jeg betalte for varer, han brugte til at forberede kærligheds kærlighedsformularen, og se, min mand er nu med mig. Vi afviklede begge vores forbipasserende og tilbage sammen stærke. Alt takket være DR WALE. Du kan også drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402

  SvarSlett
 79. Hej alle sammen, jeg ved, at der er nogen, der læser dette, jeg vil dele et godt stykke arbejde med en stavekaster kaldet DR WALE. MIN mand og jeg havde en kamp, ​​der førte til vores skilsmisse, men da han forlod mig, var en del af min krop og sjæl tilbage med ham, og jeg var trist og græd hele dagen og natten, jeg søgte noget online, da jeg så folk vidne om stort arbejde af DR WALE, og jeg besluttede at også komme i kontakt med DR WALE for at få hjælp. Har jeg kontaktet ham, fortalte han mig, hvad og hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde alt, hvad han har sagt, også for mig. Han forsikrede mig om, at inden 72 timer vil min mand vende tilbage til mig, alt for overrasket før 72 timer, hvor min mand er begyndt at sende en sms og ringe til mig. Før nogle dage senere kørte en bil og stoppede uden for mit hus, og det var min mand. Jeg er så glad for, at DR WALE bragte min mand tilbage til sin mening igen. Du kan nå DR WALE med følgende oplysninger nedenfor: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
  WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 80. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 81. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 82. Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 83. KONTAKT DR WALE I DAG FOR AT FÅ TILBAGE DIN EX OG FOR AT FÅ GOD KAMPANJE I DIN ARBEJDSSTED: E: MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ELLER RING / WHATSAPP +2347054019402
  Årsager til, at jeg deler dette, er på grund af det gode arbejde, DR WALE gjorde for mig og mine venner. Sandheden bliver fortalt DR WALE er den slags mand, du kan stole på og stole på. Han arbejder 100% sikkert. DR WALE holder sig til sit ord, han svigter ikke. Så i dag vil jeg anbefale DR WALE til alle, der har brug for hjælp. Ring / WhatsApp +2347054019402 ELLER E: mail: drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlett
 84. Efter otte år i mit ægteskab med min mand begyndte min mand at danse andre kvinder og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at dumpe mig, hvis jeg tør spørge ham om hans affære med andre kvinder, jeg var totalt ødelagt og forvirret indtil en gammel en af ​​mine venner fortalte mig om en internet-stavehjul, der hedder DR WALE, som hjælper folk med at løse deres forhold og ægteskabsproblem ved hjælp af kærlighedens kræfter. dette er et forsøg, da jeg kontaktede DR WALE, fortalte han mig alt, hvad jeg skulle gøre, og det gjorde jeg, og han hjalp mig med at fortælle en kærlighedsformulering og inden for 48 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han holdt op med at danse kvinder og han er med mig for godt og for rigtigt.
  E-POST: drwalespellhome@gmail.com
  OPKALD / WHATSAPP: +2347054019402

  SvarSlett
 85. INSTANT TILGJENGELIG PERSONLIG / VIRKSOMHET / HJEM / INVESTERINGSLÅNTILBUD UTEN KOSTNAD / STRESS KONTAKT OSS I DAG VIA Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

  Vi er finansielle konsulenter som gir pålitelige lån til enkeltpersoner og finansiering til bedrifter, hjem og prosjekter. Er du lei av å søke lån eller er du i noe økonomisk rot. Har du lav kredittpoeng, og vil du finne det vanskelig å få lån fra banker og andre finansinstitusjoner? så bekymre deg ikke mer for vi er løsningen på din økonomiske ulykke. Vi tilbyr alle typer lån som varierer fra $ 5.000,00 til $ 533.000.000,00USD med en lav rente på 2% og lånetiden på 1 til 35 år for å betale tilbake lånet sikkert og usikret. Mister du søvn om nettene og bekymrer deg for hvordan du får et Legit Loan Lender? Kontakt oss via Whatsapp +19292227023 E-post drbenjaminfinance@gmail.com

  Del dette for å hjelpe en sjel akkurat nå, takk

  SvarSlett
 86. Jeg overvejede at tænke dig selv på grund af min mand, der efterlod mig til en anden kvinde. de rejste begge langt væk fra mig, jeg kunne ikke kontakte min mand mere. Så alt det, der fik mig til at bekymre mig, var ikke mit sind afgjort. Da alt dette foregik med mig. Jeg valgte at kigge på internettet, hvor jeg stødte på mange gode vidnesbyrd om DR WALE. Så jeg tog kontakt med DR WALE og fortalte ham, hvad der sker med mig, og han bad mig om ikke at græde og bekymre mig mere. DR WALE kastede en Voodoo-trylleformular, der fik min mand til at komme tilbage til mig og begyndte at bede mig om at være barmhjertig med ham. Hvis du har problemer i dit ægteskab eller forhold, så tro mig, at DR WALE er den bedste mand at kontakte. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlett
 87. Jeg er her for at tale om det gode arbejde med DR WALE, jeg har altid problemer med at møde mænd hver gang jeg møder en mand på date, når vi ser efter den dag, at manden ikke mere vil have interesse for mig. Alle de steder, hvor jeg gik for at lede efter job, afviste mig alle. Så jeg bliver ved med at undre mig over, hvad der gik galt med mig. Først da jeg mødte denne store mand ved navn DR WALE, der hjalp mig med at ofre en fortryllelse. Lige siden DR WALE har trylleformuleret for mig, er der kommet gode ting på min vej. De kontorer, jeg summerede mit CV, de har bedt mig om at begynde at komme på arbejde. Enhver mand, jeg møder nu, vil vide flere ting om mig. Fortryllelsen DR WALE gjorde for mig har bragt mange gode ting min vej og ind i mit liv. Så hvis du er et problem i dit arbejdssted eller forhold, er DR WALE den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

  SvarSlett
 88. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlett
 89. Har hørt mange gode nyheder om DR WALE. En af mine venner, der spillede lotteri, fortalte mig, hvordan DR WALE gav sit heldige nummer til Win. En ven fortalte mig, hvordan DR WALE bragte sin mand tilbage til hende. En ven af ​​en ven forklarer, hvordan DR WALE hjalp ham med at vinde kontraktjob, som han har kæmpet i årevis. En ven talte også om, hvordan DR WALE hjælper hende til graviditet hos børn. En ven talte om, hvordan DR WALE hjælper hende med at stoppe en skilsmisse, da hendes mand planlagde at skille sig fra hende. Efter at have hørt mange andre gode ting, han har gjort for andre mennesker over hele verden. Jeg har ikke noget valg at kontakte ham og dele mine problemer med ham. Fortalte ham, hvordan min mand opførte sig dårligt over for mig og børnene. Efter at jeg fortalte ham, bad han mig om at sende navnet på min mand, hvilket jeg gjorde. Han fortalte mig, at han vil trylleformulere for mig. Han siger, at når han først har trylleformuleret, vil min mand være god for mig og børnene. Sandelig efter trylleformularen blev afgivet begyndte min mand at handle normalt tilbage til os derhjemme. Han passer nu godt på os derhjemme. Du kan kontakte DR WALE på e-mail drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 90. STÅR DU TIL NOE Vanskeligheter i livet og vil ha en varig løsning KONTAKT DR AJAYI HAN ER EN KRAFTIG STAVING CASTER PÅ Viber Eller WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: drajayi1990@gmail.com

  Mannen min planla å skille meg og sa at han var lei av fagforeningen vår, jeg ble overrasket fordi dette kom plutselig og instinktet mitt fortalte meg at det gikk galt, jeg fant senere ut at mannen min hadde en kvinne utenfor, jeg spurte ham om det , han ble veldig sint og sa at det er derfor han vil at vi skal skilles, han dro hjemmefra i 6 måneder da jeg så kontakten til dr. Ajayi, stavemekeren, en kvinne forklarte hvordan hun var i stand til å bli gravid og få et eget barn med urtemedisin etter 9 års ekteskap, tok jeg kontakten hans og forklarte situasjonen min med mannen min, han fortalte meg at mannen min ble manipulert av mørk kraft, han fortalte meg noen ting å gjøre og utføre en trollformel for meg, etter syv dager etter magi kom mannen min hjem og rev skilsmisseapparatet, vi lever lykkelig nå takket være Dr. Ajayi. Ikke skam deg over problemene dine, søk hjelp og få det løst.

  SvarSlett
 91. Ting har ikke været rigtig godt med mig i nogle år. Men alt tak til DR WALE for at hjælpe mig med at komme tilbage til mit lykkelige øjeblik. For tre år siden havde jeg en ulykke, der holdt mig sidelinjen i årevis. I løbet af denne tid gennemgik jeg smerter, jeg ved ikke, at min mand planlagde at skille mig, han planlagde at blive gift med en anden kvinde. Hvordan jeg fandt ud af det. Denne gode dag forlod han fejlagtigt sin telefon, hvor jeg sad, har han gik for at tage sit bad, jeg åbnede sin telefon og så alle de samtaler, han havde lavet. Hvordan han planlagde at sælge vores hus, skilt mig i min tilstand og blive gift med en anden kvinde. Efter at have set alt, var jeg bitter, og tårerne begyndte at løbe ned over mine øjne, fordi jeg ikke kunne tro, at den mand, jeg elsker med mit hjerte, vil skade mig hårdt. Efter at have set alt det leder jeg efter hjælp. Sådan stødte jeg på DR WALE, der så gode kommentarer om hans arbejde. Så jeg kontaktede DR WALE og fortalte ham alt. DR WALE gjorde en trylleformular, der fik mig til at rejse mig igen. Han gjorde også en fortryllelse, der fik min mand til aldrig at stoppe med at elske mig, og min mand bad mig om tilgivelse. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 92. De er mange stavehjul online, men DR WALE er forskellig fra dem. Før jeg mødte DR WALE, har jeg prøvet en eller to stavekontrol før, eller de arbejdede for mig. Så jeg er nødt til at prøve igen, det er sådan, jeg stødte på DR WALE, en virkelig sandhed mand af hans ord og virkelig mand, der er arbejde, er ægte. Da jeg mødtes med DR WALE, forklarede jeg ham alle de problemer, jeg havde med min mand, der forlod for at blive hos en anden kvinde. Han efterlod mig og børnene intet. Efter al min forklaring fortalte DR WALE mig, at jeg skal betale for VARER, som jeg gjorde. Han fortalte mig derefter, at trylleformularen vil tage dage at arbejde, som jeg venter. FOR min overraskelse efter nogle dage, hvor jeg modtog et opkald, var stemmen min mands stemme, der græd på telefon, der fortalte mig, at han ikke vidste, hvad der kom over ham. bønfaldt mig om tilgivelse og fortalte mig er på vej hjem. Lige nu lever vi alle sammen lykkeligt sammen igen. Alt tak til DR WALE for er fantastisk arbejde. Du kan også kontakte DR WALE på e-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

  SvarSlett
 93. DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

  SvarSlett
 94. Jeg vil sette pris på Dr. WHITE for gjenopprettelsen av ekteskapet mitt med trylleformuleringen etter 1 års separasjon med min kone, ved hjelp av den store trylleformannen Dr.
  HVITT min kone kommer hjem, og nå er vi lykkelig sammen for godt, nok en gang takket være Dr. WHITE Han kurerer også alle slags sykdommer og som f.eks.
  1 ELSKESTAV
  2 VINN EX TILBAKE
  3 KVINNENS FRUKT
  4 KAMPANJE
  5 BESKYTTELSESSTAV
  6 FORRETNINGSSTAVING
  7 GOD JOBBSTAVING
  8 HIV-AIDS
  LOTTERY STAV og RETTSAK STAV Kontakt ham for din hjelp via:
  HVA SKJER:
  +17168691327.
  E-post: wightmagicmaster@gmail.com

  SvarSlett
 95. Hei alle sammen, jeg er glad for å kunne dele mitt vitnesbyrd om en sterk trylleformular som heter Dr WHITE. Jeg er Angela Darius Washington og jeg bor i New Jersey, mannen min og jeg hadde en liten kamp og han forlot meg og barna for en annen kvinne, jeg elsker ham så mye at jeg søker på nettet for å få hjelp, og jeg så mange menneskers vitnesbyrd om hvordan Dr WHITE hjalp dem og kom ut med positive resultater som skilsmisser, kreft, åndelige problemer og for Barrens å føde og andre. Så jeg sendte ham en e-post og fortalte ham problemet mitt, og han ga meg instruksjoner som jeg fulgte, og etter 48 timer senere kom han hjem og ba om tilgivelse, og nå lever vi lykkelig sammen, takket være Dr. WHITE for å gjenopprette ekteskapet mitt. For noen av dere der ute som har lignende problemer, kontakt ham i dag for hjelp her er hans personlige e-post: -
  wightmagicmaster@gmail.com

  WhatsApp: +17168691327

  SvarSlett
 96. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

  SvarSlett
 97. Min uendelige ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei folkens, jeg heter Donna 38, jeg bor i San Francisco Bay i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og ble velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det gjorde meg traumatisert fordi jeg hadde urolige netter som nesten gjorde meg elendig og tom i omtrent et år før operasjonen min med Dr. Egwali som hjalp meg med å gjenopplive det jeg trodde var borte, og det var slik det hele endte. Tro meg først, jeg var også vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke trollmenn og nettsteder som var på vei til å bringe den herlige mannen min tilbake til meg. Jeg har alltid vært sterk, og jeg visste også at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe min egen vill. veldig dårlig situasjon, så fant Kathy Dr.s artikkel, han var den ideelle mannen jeg en gang mistet og elsket for meg og barna mine. finn flaks!

  Viber / WhatsApp: +2348122948392
  E-post: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlett