Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

tirsdag 14. desember 2010

Peanøttmannen

Det bør være ganske klart nå at det ikke er noe som heter "bare en melk" etter stengetid. Denne mannen skjønte det, men syntes at "bare en pose peanøtter" skulle gå fint.
Det er rimelig vanlig at en eller annen kunde finner det for godt å tasse rundt i butikken fem-ti minutter etter stengetid på leting etter den fineste pakken lettrømme eller (gud forby) øl. Det er sånn det er, og det må man leve med.
Men en dag, etter å ha vennlig, men bestemt geleidet ut den siste etterdilteren, slått inn alle pantelappene og vasket kjøttdisken en siste gang, ringte det på varedøra.
Rart, syns jeg og låseansvarlig, ettersom det ikke bare er feil tid for varelevering, men også feil dag. Vi ignorerte det, kanskje det var noen unger. Det ringte på igjen, en skikkelig masete "det brenner!"-plinging.
Vi åpner, fortsatt forvirrede, og finner en middelaldrende mann på andre siden. Han ser veldig sint ut. Har vi glemt å gi ham vekslepenger? Har vi låst datteren hans inni fryseren ved et uhell? Nei.

Mann: Har dere peanøtter?
Jeg: Ja, men vi er stengt.
Mann: Jeg ha peanøtter.
Jeg: Sorry, da får du dra på 7/11, vi er stengt.
Mann: Men jeg vil ha peanøtter!
Jeg: Det var leit.

Dessverre er døren åpen nok til at han kan se inn på varerommet, der det selvsagt er peanøtter.

Mann: Jeg ser peanøtter der borte!
Jeg: Ja, vi har peanøtter. Men vi er stengt. Vi har stengt kassene. Klokka er halv ni.
Mann: Kom igjen, jeg gir deg en tjuings også gir du meg de nøttene.
Jeg: Sorry mac.

Til slutt ble jeg nødt til å smelle igjen døra. Han ringte på tre ganger til.

Vi er fortsatt med i Tordenbloggen, takket være dere flotte lesere. I dag er det ny cup, her kan dere stemme (x 2)!

10 kommentarer:

 1. Peanøttavhengige – Når reklamen virker litt for bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

   1) Kjærlighet Spells
   2) tapt kjærlighet Spells
   3) Skilsmisse Spells
   4) Ekteskap Spells
   5) Binding Stave.
   6) Breakup Spells
   7) forvise en fortid Lover
   8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret / Lottery spell
   9) ønsker å tilfredsstille din elsker
   Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
   gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

   Slett
 2. Haha x) Digger bloggen, brukte hele dagen på å lese gjennom hele greia. Får nesten lyst å jobbe i butikk selv for å oppleve så mye rart..!

  SvarSlett
 3. Hahaha, fantastisk! Har hatt en litt lignende opplevelse selv, men da var det brannalarmen som hadde gått og ikke at butikken stengte. Mannen ga F'en i alarmen, steinbitkaker -skulle- han bare ha. Måtte nærmest dra han med meg ut :P

  SvarSlett
 4. haha, digger bloggen deres!!! :D

  SvarSlett
 5. Ojoj, så morsom side. Glad for å ha oppdaget denne takket være at vi konkurrerer i Tordenbloggens kvartfinale. Lykke til.

  Hjertelig hilsen,
  Opplysningskontoret.org

  SvarSlett
 6. Må ha det, bare må ha det.

  SvarSlett

 7. Jeg vil bare takke deg. Stavningen din har forandret livet mitt. Jeg var deprimert og var ikke helt sikker på at det ville fungere for meg. På toppen av det er jeg alltid motvillig til å kjøpe ting fra Internett. Men det tok bare en uke, akkurat som du sa! Nå er min bf tilbake med meg, akkurat som du annonserte. videresend dine opplysninger til Dr.Obodo på Mail: templeofanswer@hotmail.co.uk , eller whatsapp +2348155425481

  SvarSlett
 8. God dag til dig, her er en hurtig påmindelse, bare hvis du har brug for en rigtig stavekontrol for at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning .. Læge Egwali stavning hjemme er den det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag og også bruger jeg dette middel til at lade verden vide af denne store stavelæge, der bragte fred og ro til mit hjem, Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
  Du når ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlett
 9. Jeg vil dele min fantastiske opplevelse med alle om en trylleformler kalt Dr/Prophet ODIBOH DADA, mannen min var utro mot meg og da jeg fant ut at vi hadde en kamp som førte til at han søkte om skilsmisse, gråt jeg og ba ham om å tilgi meg, men han insisterer på å skilles fra meg. Da jeg søkte etter kjærlighetssitater på nettet, så jeg folk snakke om Dr ODIBOH og hans gode arbeider om hvordan han hjelper dem med å løse kjærlighetsproblemet deres, hvis tilfelle var likt mitt og det verste de la igjen kontaktinformasjonen hans og jeg kontaktet ham og han fortalte meg at jeg ikke skulle bekymre meg at mannen min etter 3 dager vil avbryte skilsmissen og komme tilbake til meg etter at jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, til min største overraskelse etter 3 dager kom mannen min tilbake og han knelte ned og ba meg om å akseptere ham tilbake og han lovet meg at han aldri ville jukse eller forlate meg igjen. Han avbrøt skilsmissen og returnerte hjem. Takk nok en gang Dr/Profet ODIBOH du er virkelig en velsignelse for meg. Du kan også kontakte Dr ODIBOH for å hjelpe deg med å få eksen din tilbake på e-posten hans: (odibohsolutionhome@gmail.com) eller WhatsApp +2347048883838, website-https://odibohsolutionhomes.blogspot.com/

  SvarSlett