Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

fredag 12. februar 2010

Finn feilene12 kommentarer:

 1. Er det tilfeldig at Litago går igjen på 2 av bildene? Hva er det med sjokomelk som får folk til å ombestemme seg? Den ene kunden har muligens gått for nudler istedenfor, mens den andre bytta ut med Munkholm... Makes you wonder

  SvarSlett
 2. Hehe, tenker alltid at det er noen som har ombestemt seg og byttet til noe bedre/annet/mer fornuftig. Stakkarn som bytta litago mot munkholm...

  Er det forresten sånn som med tagging/forsøpling - hvis det først er en kommer det fort fler? Dvs. hvis en legger en vare igjen på feil sted, så følger flere etter?

  SvarSlett
 3. "Er det forresten sånn som med tagging/forsøpling - hvis det først er en kommer det fort fler?"

  Det kan virke sånn, i hvert fall med kundene mine. Jeg _så_ fra kassa at noen la fra seg en kopp oppå sjokoladen, før jeg fikk unna køen foran meg rakk det å bli en liten haug med feilplasserte varer samme sted som koppen.
  Egentlig snilt av de å samle feilplasseringene sånn, blir mindre jobb på en måte..

  SvarSlett
 4. Haha, flere som har tenkt "åh, så tørst", men så ombestemt seg..? Sært.

  SvarSlett
 5. Blir så oppgitt over å finne kjølevarer plassert blant tørrvarene! Men av og til er det litt morsomt også, når man SER hva kunden har tenkt. Sjokolader i helsekosthylla, f.eks. Hehehehehehehe.

  SvarSlett
 6. hahahahaha, det er så kjeeeedelig å gå tilbake og legge på plass saker man ikke gidder å kjøpe likevel. sorry!

  SvarSlett
 7. Bortsett fra smøreost og såpe, ser det dessuten ut til at det stort sett er søtmomser som ombestemmer seg. Det er nok mye dårlig samvittighet ute og rusler mellom reolene, ja. (Ser liksom for meg den stakkars kunden med sukkersug og en engel på den ene skulderen og djevel på den andre...)

  SvarSlett
 8. hahah, hva er det med den bananen i bokhylla? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Personen ville kanskje lese en god bok fremfor å spise bananen?

   Slett