Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

mandag 1. februar 2010

Gjesteopptreden: Nytt bankkort til besvær

Har du en god butikkhistorie? Har du noe du vil dele med verden? Vi tar gjerne imot gjesteopptredner! Du kan enten nå oss på Twitter @vilduhapose, legge igjen en kommentar under eller sende en mail til ingrid@prosopopeia.org.

Denne historien kommer fra Karoline.

Da jeg var 17 jobbet jeg på et lokalt bakeri i Bergen. Hoveddelen av gjestene var 70+ eller ansatte på senteret bakeriet var i. Som mange kanskje vet er ikke alltid eldre mennesker og teknologi en god kombinasjon. En dag kom en av stamkundene våre inn og viste stolt frem det nye bankkortet sitt
Han: En wienerpekan og kopp kaffe med påfyll takk
Jeg: Ja, det blir 56 kroner
Han: Så har jeg fått nytt bankkort, se!
Jeg: Ja, flotte greier, ikke verst!
Han: Hvor mye ble det sa du?
Jeg: 56 kroner, bare et øyeblikk (Vi hadde en sånn gammel bankterminal der man må manuelt taste inn beløpet kunden skal betale)
Jeg: Nå kan du dra!
Han (lettere forvirret): Ja jeg skal bare betale først.

Han trodde jeg ba ham om å gå...

4 kommentarer:

 1. Prøv å jobbe som kundebehandler for et mobilselskap og hjelp de som er født på 1920-tallet med å søke etter nettverk du, da snakker vi laaaaaaang samtale! ;)

  SvarSlett
 2. Hehe ja og det er alltid gøy å måtte lese inn kontantkortene på mobilen deres...

  SvarSlett
 3. Haha! Denne var jo litt søt!

  SvarSlett
 4. stakkar =P Håper du forklarte han hva du mente =)

  SvarSlett