Livet i en dagligvareforretning er ikke bare pip-pip-pip. Det er også poser som revner, ølsalg som stenger og melk som lekker. Og noen ganger litt kjærlighet. Hvilken vei skal egentlig chipen på bankkortet?

fredag 22. januar 2010

Gis bort: Kassedisker


Vil du øve deg til å bli en bedre kunde? Vil du øve deg på å stå i kø? Vil du øve deg på å smile pent, si hei og pakke i poser? På Finn kan du nå få to kassedisker (dog uten kassen), så du kan også invitere over venner og pakke varer om kapp. Ny drikkelek kanskje? Hentes i Halden, og om ikke du henter dem skal jammen jeg ha dem.

5 kommentarer:

 1. Mohaha!

  Der har jeg handlet! Verdens korteste samlebånd og ingen plass å stå når man skal pakke. Knapt nok plass til kø heller, når det er sagt.

  SvarSlett
 2. Jeg pleier alltid å hilse på kassepersonalet, være så hyggelig jeg kan, men etter å ha lest hele bloggen deres, så merker jeg at jeg har blitt ekstra oppmerksom mot dem hver gang jeg er i butikken:)

  Litt gøy, dette, hehe;)

  SvarSlett
 3. Dette gir begrepet "å ta med seg jobben hjem" en helt ny betydning for alle oss som er ansatt i butikk.

  SvarSlett
 4. Syns jeg hadde sett de kassene før ;) Jeg er en av de som snur vareren av hensyn til kassereren, jobbet i kassa sjøl og elsket også de som gjorde det! Artig blogg, kjenner meg igjen i mange av historiene!

  SvarSlett